Vinkväll.

Igår var jag hemma hos syrran på vinkväll.
Det var trevligt. Spelade lite spel och tjötade. Sen blev det dans.
Här är mitt i spelet.


Här ska det se ut som om att Sanna skriver på en skrivmaskin hehe.



Idag ska jag packa och åka och handla. Åker imon.

Kram Cissi


God Morgon.

Inatt har jag knappt sovit nåt alls. Pontus har vaknat till och från hela natten. Så har han legat och sparkat på mig. Så vid 6 tiden fick jag nog. Tog täcket och kudden och la mig på soffan. Men då vaknade han med så han följde med mig ut i vardagsrummet och vägrade somna om. Så jag var värkligen uppe med tuppen idag.

Ikväll ska jag till syrran på vinkväll. Ska bli trevligt. Har aldrig varit på det hos henne innan.

Nästa vecka kommer jag inte träffa min familj så mycket. Jag åker till uddevalla på måndag och slutar inte förren 17.00 på tisdagen sen åker jag till uddevalla igen på torsdagen och kommer slutar samma tid på fredagen. Dom ska nog klara sig fint endå. Tur att det inte är så ofta man reser bort på jobbresor. Sker oftas 1 gång per år men detta året blev det 3 gånger.


Här har vi Pontan som stoppar hammaren i byxan.

Glad som alltid!


Nu ska jag göra mig iordning för att åka till syrran!

Kram Cissi



Helgen

Jag hade ett uppehåll här över helgen. Hade nog för mycket att göra.
Hela lördagen spenderade jag till att storstäda huset. På söndagen var vi på söndagsmiddag hemma hos svärmor.

Pontus har fått en ny hjälm av pappas kusin Adam. Denna skulle han vrångt ha på sig.

Pontus äter lite salta pinnar.

Farmot och Mats hade skaffat sig en tågbana som Pontus tycket var rolig.


Idag när jag kom och hämtade han från dagis hade han precis bitit en tjej i armen. Varför vet jag inte men fröken satt och sa till honom. Och han verkade inte bry sig ett dugg?  Jag hoppas inte att han blir en lite vilding.

Nu ska jag kolla tv.

Kram Cissi

Fredag!

Idag är det äntligen fredag! Har ätit en underbar middag med min familj. Jag tog mig faktist ett glas vin till maten.

Vad har då denna helgen att bjuda på?
Gubben ska iväg imon på dagen så jag funderar på att passa på och storstäda huset.

Pontus hade fått ett raseriutbrott idag på dagiset. Han ville att fröken skulle bära honom när dom var ute. Fröken sa att hon orkar inte gå omkring och bära på han. Då blev han rasande och slängde sig på marken och skrek och sparkade och slog. Sen när jag kommer och hämtar han börjar han vrångt igen. Skriker och vill inte ta på sig och jag tar fram fel skor för dom ville han inte ha på sig. Jackan vägrade han ta på sig. Efter många om och men så gick det. Han trotsar.

Nu blir det barnprogram fram tills Pontus ska sova.

Kram Cissi

Handlat.

Idag har familjen varit och handlat. Vi satte Pontus i en bilvagn. En sån som man kör framtill. Han satt helt still och konsentrerade sig på att styra. Hehe jag som var orolig att han skulle hoppa ur och börja mecka med hjulen.

Imon ska pärlan lämnas in för reparation så jag sen kan ombesikta den.

Igår sa jag till gubben
-det kommer snöa imon!
-nej svarar han.
-jo säger jag vrångt tillbaka.

Idag när vi kommer hem säger han
-titta det har snöat.
-ja jag sa ju det svarar jag.

Att han inte kan lyssna på mig *L*

Du blir det läggdags. Ska upp tidigt imon.

Kram Cissi

Gnällig.

Idag berättade dagispersonalen att Pontus varit gnällig hela dagen.. Alla har sina dåliga dagar och jag vet faktist inte vad det var med han idag? Här hemma har han varit glad, lekt ute, ätit bra.

Själv så har jag lagat lamm idag. blev riktigt bra trots att jag fick gå på känslan. Termometen funkade inte. den stog på 30 grader hela tiden? hehe

Det var skönt att komma hem till familjen igår. Och att sova i sin egna säng.Jag tror dom saknade mig lite med ;). Nu är det mindre än 2 veckor kvar innan jag ska dit igen. Och då är det mån-tis och tors-fre. Det kommer gå bra. jag får ju komma hem på onsdagen.

Snart är det bara 2 månader kvar till Julafton :). Iår vill jag ha hela min familj sammlad.

FACEBOOK TABBAR
På FB får man reda på en hel del. Man vet vilka som dricker varje helg, man vet när någon är gravid, man vet även om någon har gift sig. Födelsedagar,nyaste modet, skvaller, finns även fjotis bilder där bröst och smink är fokus..  Jag tror att många som är ute på FB inte förstår hur dom framstår som personer.

Tänk först och skriv sen! Ett tips från coachen.

Det är så skönt när man själv är så perfekt! förstå Ironin i det hela ;)

Nu ska jag hoppa i säng och kolla lite grannfejden, efter det blir det efterlyst.


Kram Cissi

Uddevalla.

Klockan är nu runt 7 tiden på morgonen. Jag tror att dom flesta ligger kvar i sina sängar. Vi hade det jätte trevligt igår. Dom har värkligen fått hit människor från höger och vänster. Samtidigt som oss här på hotellet har vi kommunalaren, vi har alingsås kommun, någon mer kommun och sist men inte minst så har vi moderaterna här.

Jag stog på utsidan och rökte igår. Brevid min stog en kvinna och en man. Vi börjar småprata lite. Tillslut frågar jag: och vad är ni ifrån?
 -Kommunal får jag till svar.
 Då frågar dom mig: du då?  SKFT:are svarar jag.
Tänkte nästa det får jag till svar och där slutar vårat samtal? Knepiga människor ;)


Här har vi lite smått börjar förfesta. Arbetskläderna är på.

Utsikten Från Cillas rum

Här har vi sammlats lite fler.

Här är vi vid jukeboxen.

Cilla,Cissi och Lena.


Idag vaknade jag påtok för tidigt. Tror det har och göra med att man inte är hemma. Saknade gubben min inatt. Jag har saknat Pontus med. Idag kommer jag hem och får leka med han :)

Idag Fyller storasyter mia år. Så ett jätte stort grattis och massa kramar till henne.


Nu ska jag ut och äta frukost.

Kram Cissi

Uddevalla.

Yes nu rullar vi. Hela chefsgänget är sammlat.
Bilen har precis lämnat Forsåker.


Fler bilder kommer antagligen under kvällen.

Kram Cissi

25 års fest.

Igår var jag och gubben på överraskningsfest för Christian (Gubbens kusin). Jag har ju inte kunnat skriva nåt om det här. Då hade nog han vetat om överraskningen. Men det roliga är att mamma ringde mig igår och frågade: Skulle jag inte vara barnvakt?
Jo svarar jag.
Mamma: Men du har ju inte skrivit om det på bloggen.
Hehe jag hade glömt säga det till henne att det var en överraskningsfest.
Christian blev förvånad iaf. Mycket trevlig fest.

Christian öppnar lite presenter.

Mats och Lena

Födelsedagsbarnet.

Här dansar vi för fullt.

Hasse är iaf glad.

Här sjunger vi för Christian.


Nu kom mamma och pappa och lämnade Pontus. Allt hade gått bra. Tack För hjälpen :)

Kram Cissi

UNG ELLER GAMMAL?

Hur vet man att man gått över till sidan gammal? Jag fick igår höra en skön kommententar: du som är ung och snygg! Kul. Men senare under dagen fann jag det här: Yngre vuxna kanske är mer rätt benämning på vår sort?! hehe. jaja
Idag ska gubben ut och köra fyrhjulning. Jag ska nog försöka ta mig till affären och köpa minneskort till kameran.

Ska även börja tvätt upp lite grann idag då jag åker på måndag.

Pontus har väckt mig alldeles för tidigt idag! ska nog krypa ner igen.

Kram Cissi

Cetifierad.

Yes. Fick mitt besked idag. Trots hög frånvaro och att jag skum läste igenom boken på 100 sidor kvällen innan fick jag 101 poäng av 120. Inte så dåligt. Tycker jag är värt ett VG iaf. Papprena kommer inom 1 vecka. Gött. Nu var det avklarat!

Pontus äter dåligt med mat på dagiset. Han är så trött så han nästan somnar vid matbordet. Sen när han vaknar så är det mellanmål och då äter han jättebra. Bara det att han äter nästan bara makor. Så nu ska dom börja med att ställa undan hans mat och när han vaknar ska dom sätta han lite för sig själv så han får i sig det.

På måndag åker jag till uddevalla med mina chefer. Ska bli spännande.

Nu blir det matlagning och familjetid!

Kram Cissi

Ljusets tid.

Nu är det dax att ta fram alla ljusstakar. Jag skulle tända lite ljus idag och kunde inte finna en enda som var utan lukt. Jag måste till Ikea och handla in stearinljus. Det blir så mörkt fort nu.

Idag hade jag prov. Kan vel inte säga att jag tyckte det gick så bra. Jag har missat ett flertal timmar på undervisningen så det gjorde ju inte saken bättre. Sen så sitter jag dagen innan och läser igenom hela boken som är på 100 sidor. Inte så smart gjort av mig :S.

Snart är Pontus 2 år. Snacka om att tiden gått fort!
Här är han 1 vecka tror jag.

Och här har vi han nu.


Hehe tänk så lite han var *L*.

Du ska jag natta lilleman.

Kram Cissi

Plugga.

Ja det blev en blöjfri natt för Pontus. Men det är bara till att fortsätta smörja in. Det ser ju betydligt bättre ut nu.

Idag ska jag plugga. En bok på 100 sidor ska jag kunna tills imon. Ska göra ett prov på jobbet så jag blir person cetifierad.

Träffade en lastbilschufför idag. Han skulle leverera varor till mig. Var ganska så konstigt faktist. Det första han frågar mig är om jag heter Cecilia Herkules? ja svara jag. Han kände tydligen min syster. Han viste att jag var 87:a för hans bror var tydligen lika gammal som mig. Själv så hade jag inte en anning om vem han var. Lite pinsamt faktist. Men vad är det man brukar säga: alla känner apan men apan känner ingen.

Nu blir det till att plugga!

Kram Cissi


Pontus

I Fredags låg jag och gubben och kollade på film. Lite mysigt så. Synd bara att jag somnade.
I lördags fick jag äntligen frostat av min frys! och i söndags var vi hos gammel mormor. (Andreas mormor)

Jag hämtade Pontus idag från dagis. Inga sura miner. Han var ute och lekte när jag hämtade honom. När vi kommer hem är han helt hysterisk. Jag kan inte gå 1 meter utan att han skriker. Så vi sätter oss i soffan med barnprogram på. Vi ska ut och elda och han börjar skrika på en gång. Så jag tar mig en titt i blöjan. Då hade han bajsat. När jag tar av han blöjan så ser jag hur röd han är på rumpan. Han bara skrek och skrek och jag fick absolut inte ta bort det. Det gjorde ju ont på han. stakarn... Så jag satte inte på en ny blöja. Nu blir det till att smörja in den. Han kan ju inte gå för att det gör så ont. Han gick och staplade sig fram. Så nu ligger vi i sängen och han har somnat. Jag har bäddat tjockt och gott för han så det gör inget om han kissar i sängen. Då byter vi bara lakan. Tycket så synd om han.

Jag undrar om han har tänder pågång? Han blev ofta röd i rumpan då. Så det kan nog vara nåt sånt?

Kram Cissi

Ful Dans.

Lina en gammal arbetspolare till mig har lyckats filma mig när jag dansar så snyggt jag bara kan. Kolla gärna in filmen ;)
http://fuldans.se/?v=wolthwvhfr

Brosan var uppe på lite besök idag. Kul när han gör såna impuls besök.

Jag jobbade lite senare idag så gubben fick hämta Pontus idag. Jag har haft hela dagen överfull med möten och utbildningar. Så påvägen hem fick jag ringa till alla som sökt mig.

Nu startar två serier som jag blev erbjuden att medverka i men tackade nej till av lite olika själ. Det ena är Ullareds serien och den andra är landets skönaste familjer. Ska bli kul att se landets skönaste familjer för det är ju en helt ny serie som aldrig sents innan.

Jag glömde berätta vad jag fick av gubben i lördags. Han var ju inne på svensexa med sin chef. Så jag och Pontus åkte in till stan och hämtade dom på kvällen. Med sig hade han en ros. Det var lite överraskande.

Nu ska jag sätta på Pontus sin pyjamas och stoppa han till sängs!

Kram Cissi

Hysteriskt utbrott!

Idag när jag skulle hämta Pontus så satt han och lekte i sandlådan. Så jag gick in och hämtade nappen och snutten. När jag då ska få med han till bilen så blir han helt hysterisk! Han gapar och skriker och gråter och alla dagisfröknarna plus föräldrar vänder sina blickar mot mig. och jag ler litegran och säger: någon som inte vill åka hem. Efter lite om och men så sätter han sig i bilen tyst. Herregud vilket hummör min son har. Annars vill han hem.

Han har nu haft ett hysteriskt utbrott här hemma. Han skriker åt allt. Men jag låter han inte få som han vill. Tror att han testar mig ändel nu.

Här har vi data snillet.



Kram Cissi

Liseberg.

Idag hade jag och gubben planerat att göra något kul med våran son. Så vi bestämde oss för att åka till Liseberg. Pontus farmor följde också med.


Pontus och Farmor ute och åker.

Pontus vill åka en gång till så då fick pappa följa med. Pontus skrek när det var slut hehe.

Pontus får träffa kaninerna.

Åker karusel med farmor.

Jag och Pontus åker kopparna.

Pontus och farmor i sagoslottet.

Det blev en del vinster. Jag vann först Maraboun stjärnvinst, sen Lena en Ballerina, Efter det vann gubben på Center. Så om ni märker att vi drastiskt ökat i vikt så vet ni varför. Det blev även en del småvinster.


Vi träffade min två bröder med deras familjer där inne med :)

Det var en lyckad dag och jag tror att Pontus var nöjd. Han skrek ju varje gång han var tvungen att lämna en karusell. Så hit åker vi absolut nästa år igen med han! Kanske tillochmed åker in en sväng i vinter.
Kul att som hade så många karuseller som han kunde åka.

Nu blir det att lägga lilleman.

Kram Cissi

Pontus.

Idag har inte pontus varit rolig att vara med! Bus är det enda han sysslar med nu! Gubben är iväg på svennsexa så jag är själv idag. Det hela börjar när jag pratar med min syster i telefonen. Då ser jag Pontus med gurkmajonäsen som han tagit ur kylskåpet och står och häller på katten. Jag kan ju inte riktigt hålla mig så jag skrattar lite men försöker att hålla mig. Så säger jag till han att så får man inte göra. Det går ca 10 minuter och jag går in i badrummet för att sminka mig. Dörren står öppen och jag märker att det är för tyst! Så jag grabbar tag i kameran och får se detta.

Då har han redan fyllt hela golvet och börjar med stolarna.
Det blev till att städa golvet IGEN samt att ta stolen. Det går ca 1 timma och allt verkar lungt. Han springer runt och leket. Jag ska plocka fram lite kläder till han och går in i tvättstugan för att hämta ett par sockar.
Och vad får jag syn på?
Då har Pontus dragit ur luckan med skölj och tvättmedel och fyllt hela golvet! Så det var bara till att städa IGEN.

Jag får på Pontus kläderna och vi sätter oss i bilen. Jag slänger in barnvagnen ifall han somnar i bilen. Han somnade i bilen som förväntat och sov hela tiden i affären. Äntligen lite tur med mig.

Igår kväll stog han i sängen och sparkade med benet och sa: passa dig? Jag blev alldeles förvånad? Varken jag eller Gubben har sagt passa dig någon gång? Vi säger aja Pontus, eller så får man inte göra.
Men han stog och sa detta och sparkades med benet flera gånger. Var får barn allt ifrån?

Nu ligger han fortfarande och sover iaf så jag ska passa på att göra lite lunch till oss.

Kram Cissi

RSS 2.0