Ju kändare blogg.

Ju mer läsaren du får desto mer kritik rammlar in. Min blogg är för nära och kära ska kunna läsa och hänga med i vad som händer i vårann närhet. Men nu har den blivit större och större och allt mer folk skriver spydiga kommentarer. Fegheten ligger i att inte våga stå för vem det är som lägger in dom.... 

Tillbaka till det dagliga. Idag har jag och Pontus varit på besök hos Sanna och Melenie. Lekträff. Där fanns även Sofie (sannas lillasyster) och Emelie (min gammla granne). En mycket trevlig dag. Efteråt åkte vi och storhandlade mat ihop med Malin och Molly som vi träffade utanför affären.
Nu sitter vi i soffan, eller ja Pontus ligger i soffan och sover och jag kollar på melodifestivalen med gubben.

Även idag har jag fått jobba lite. Måste hålla koll på förskolor, skolor och andra verksamheter ifall dom öppnar igen.

Imon Är vi bjudna hem till svärmor på middag så det blir att åka ner till Veddige.


Kram Cissi


Rörigt.

Ursäkta att jag inte skrivit på ett tag. Jag har jobbat sena kvällar och suttit i krismöten och börjar kl 06.00 igen. Ja nu har mölndals stad stängt alla förskolor och skolor för att säkra rasrisk. Detta innebär en massa jobb. Därför har tiden inte funits för mig att skriva här.

Gubben gick ut för att röka igår på morgonen. Sonen var kvar inne. När han går in igen så hör han ljud från övervåningen och rusar upp. Där står Pontus och leker med biljardbollarna. Han har på den korta tiden tagit sig upp för trappan. Nu sitter ett galler uppe så han inte kommer förbi.

Idag var Andreas och Pontus på BVC kontroll. Allt var som det skulle. Nu ska vi bara öva inför nästa gång vart magen,näsan och fötterna sitter. Dom ska tydligen kolla det på 18 månaders kontrollen.

På måndag börjar Pontus dagis. ska bli så himmla kul. Både jag och Andreas ska följa med första dagen. :)

Kram Cissi

Allt bara rasade.

Här satt jag igår i lugn och ro och hörde värdens brak. Vad var det som hände?

Detta är mitt älskade växthus som har brakat ihop. Blir inga tomater iår. *snyft*

Jag och Pontan var hemma hos min kära mor och far igår och åt semla. *mums* Sen efter det åkte vi till syrran och käkade glass. Ingen nyttig dag för oss igår. Nu ska jag laga lite pressad potatis med fiskpinnar och tzasiki sås.

Kram Cissi


Snö

Jag blev bara tvungen att ta kort på detta igår.

Så himmla mycket snö. När ska det sluta? Vi kommer ju ha kvar snö på sommaren om det fortsätter så här.

Igår var jag ute på Indisk middag med jobbet. Maten var helt ok, men jag tycker nog att thai och kina mat är godare. Var riktigt trevligt. En lugn ute kväll. När jag kom hem var klockan 23.30.
Idag ska jag och Pontus ut och träffa lite folk. Ska bara vänta på att dom ska vakna. Andreas är ute och skottar snö (igen). Hoppas att det inte kommer mer nu.

Kram Cissi

 


Utgång ikväll.

Ja ikväll ska jag ut med jobbet. Undrar bara hur detta ska när det är snökaos. Ett riktigt oväder. Jag var ute alldeles nyss och skottade men jag misstänkera att det är inte sista gången jag får göra det idag.

Måste berätta något roligt.
Igår satt jag på en föreläsning om stress. Gubben som föreläser berättar att han är från stockholm och nyss flyttat hit.  Han sa nåt roligt i stil med: När jag jobbade i stockholm så var det så att så fort dom fick problem på jobbet så gick dom och grävde ner sig i detta tills det blev löst. Men en göteborgare vänder på saker och ting, Dom talar om problemet och efteråt så drar dom ett göteborgs skämt. Vi har en lättare stämmning.
Det lät så roligt när han berättade det.

Niklas och Andreas ligger fortfarande och sover medans jag och pontan kollar på Tv. Snart tid för att göra lite frukost. Jag skulle åkt hem till min syster igår men jag avstog då vädret var som det är. Så jag och Pontus kollade Let´s Dance och Solsidan igår.  Måste åka och träffa min mor och far snart med. Har inte träffat min släkt på ett tag. Men det blir vel så när man börjar jobba igen.

Kram Cissi

Arg.

Ja igår när jag kom hem så mötte jag gubben i dörren. Han skulle iväg på fotbollsträning. Jag går in i köket och värmer lite mat, känner att något inte riktigt stämmer?
Sätter mig vid matbordet, och vad ser jag.........
Han har rivit ner väggen????? Det ser bedrövligt ut. Mina köksgardiner matchar inte alls med vardagsrumsgardinerna.. Sånna beslut fattar man gemensamt med övriga familjemedlemmar.Jag älskar han ändå :) Men jag sa det att en dag när du kommer hem så har vi ett rosa vardagsrum.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Men imon så ska jag ut med jobbet. Vi ska avtack Lina för denna tid. Hon har sagt upp sig och ska flytta långt härifrån. Och så ska hon ha barn med :). Då får vi inte se den lilla när den kommer :(. Förhoppningsvis kommer hon och besöker oss när den ploppat ut. Hon fick bestämma mat så det blir indiskt. Har jag aldrig provat innan så det ska bli spännande.
På söndag tror jag det blir lite skridskoåkning med familjen.

Kram Cissi

En bra dag.

Idag har allt bara gått vägen för mig. Bättre än igår. Idag ska jag kolla på mitt efterlängtade Efterlyst med Hasse Aro.
Vår lilla Aladin gör också musiken i Glee.

Finns massor av klipp med han på youtube. Min nya stora idol haha.

Kram Cissi


Tandläkarn

Pontus har fått sin första tandläkar tid. Ska bli kul och se vad han tycker om det. Idag fick jag reda på när sändningen av mitt avsnitt av wipeout kommer visas. Den 2 maj kl 20.00. Får ni inte missa.

Dagen på jobbet har varit bra. Mycket som vanligt. Nu sover Pontan och jag sitter och kollar på tjej-hocky. Tråkigt, det händer ju inte nåt.

Idag har varit en tråkig dag helt enkelt....

Kram Cissi

Trailer

Nu kommer reklamen om wipeout i tv gå in och kolla
http://www.kanal5play.se/klipp/play/wipeout_trailer-sasongstart

Nu börjar det pirra i magen, vad har jag gett mig in på hahahahaha. Det är ju inte en person som kommer se den heller.


Idag har jag jobbat. Var med Linda ute och skurade (bonade) golv. Riktigt kul när man inte gjort det på länge. Ja vad hände då i lördags? Gubben var på krogen och jag och Pontan låg hemma och myste. På söndagen, alla hjärtans dag satt hela familjen och myste framför tv med pizza.

Kram Cissi

Mys fredag.

Igår blev det väldigt lugnt. Vi kollade på en sommar med Göran. Blev lite besviken faktist. Trodde den skulle vara roligare. Men jag missade solsidan. Somnade ifrån det. Så nu väntar jag på att dom ska lägga ut den på tv4. Jag tycker den är grymt rolig den serien.
Pontan somnade framför tv:n igår.

Här har vi popcorn mannen.

Här är ifrån torsdags då vi låg i sängen hela dagen. Pontan somnade sittandes.


Idag blir det att stanna hemma för att inte smitta någon. Vi mår ju bra nu men man kan fortfarande smitta tror det är 24 timmar efteråt.

Kram Cissi


På förbättringsväg.

Idag mår både jag och Pontan bättre. Ska bada och frächa tills oss idag. Men det blir till att stanna hemma i helgen så vi inte smittar en massa andra.

Kolla på denna filmen. Killen är otroligt begåvad (se hela)

 

Kram Cissi


Magsjuk.

Nu ligger både jag och Pontus med magsjukan. usch... Men det börjar bli bättre. Det var nog värst igår.
Men nu när jag ligger här hemma och kollar runt på facebook så kom jag och tänka på alla som har barn. Babyboom!!!! Jag har bara en vännina kvar som inte har barn. Hörde ett rykte om en gammal ´"kompis" som tydligen pikade på en annan kompis och menade på att hon var "tråkig" som skaffade barn och familj.  Vissa växer aldrig upp säger jag bara!!!

Fick en snygg pik av min gubbe igår. hot,hot,hot. Det lät nog bättre i huvet en vad det gjorde för övriga läsare. Får sluta med mitt fjortis-språk hehe.
Nu kommer något som var ett tag sen jag la upp. Pontus Kort.

Här har vi ena sjuklingen.

Här är en bild från middagen hos familjen Axelsson Ranta.

Hemma hos farmor efter kalaset. Pontan blev varm.

Jag gick in i Pontans rum häromdan. Finn ett fel.

Han har gått in i kylskåpet och tagit osthyvlen. Bus unge..

Nu ska jag och Pontus fortsätta sova så vi blir friska snart.

Kram Cissi


Dag efter.

Igår hade jag kalas hemma. Riktigt trevligt. Pontan fick leka med sina kusiner. Så fort det kommer barn så bara han försvinner. Då har han inte tid för mig och Andreas. Bara lek,lek,lek. Så tycker han det är så kul att leka jage och det gör hans kusiner med så dom sprang runt för fullt igår.

Linda och Hanna kom upp på kontoret igår och hade bakat en kaka till mig. Jag tog en bild med mobilen. Har ingen sladd till jobbdatan med mig så jag får lägga upp den när jag kommit hem. Grymt snygg. God var den med. Tusen tack.

Av min Älskade man och son fick jag ett presentkort på Change, hot,hot,hot... Perfekt. Något man alltid behöver som kvinna. Jag tror det är första gången han köper en present till mig utan att jag får lägga mig i och han lyckades bra. Jag blev glatt överaskad.

Kram Cissi


Min födelsedag.

Idag blir jag hela 23 år. Stort grattis till mig själv.
Igår var Pontus med svärmor. Han hade skött sig *phu*.  Tur det. Dom hade varit på Ikea och fikat. I Söndags var vi på kalas hos svärmor som blev 49 år. Pontan stannde kvar där och sov över.
Idag blir det kalas hemma, ett litet. Bara mor och far och syster med familj och brosan.
Här kommer en härlig bild på hur det kan sluta i Buenos Aires.

Helt ortroligt att hon fortfarande ler.

Ska hem och baka lite tårta efter jobbet. Alltid godast med hemmagjort. Bakade silviakaka igår med. Både Brosan och syrran hade det på önskelistan hehe.

Kram Cissi


En ljus framtid.

Igår visade gubben mig en film med våran kära son. Han har en ljus framtid som trummis. Här kommer ett film klipp.

Idag bär det av till Malin,Molly och Daniel för lite god mat, med vin. *L*.
Vi ska nog kolla melodofetivalen med.
Igår var det lugnt. Jag skulle kört mamma till stan men hon ringde och sa att lillbrosan gör det istället.

Nu är det dax att göra sig iordning för att åka ut en sväng på lite affärer.

Kram Cissi


Jobbar.

Sen jag började jobba har det blivit lite mindre skrivande här. Men man hinner ju inte. Alltid är det nåt.
Idag är det fredag och jag ska agera chufför för min mor idag. Hon ska ut och bowla med jobbet. Imon ska vi hem till Malin,Molly och Daniel på en middag *mums*. Vi har inte träffats på jätte länge så det ska bli riktigt kul.
Söndag är det dax för kalas. Svärmor fyller år. Så då blir det ner till Veddige.

Fick ett meddelande från Wipeout Johan igår. Dom är ifull gång med att klippa ihop programet och snart är det första klart.

Kram Cissi

Semla

Igår när jag åkte hem från jobbet, skulle jag bara handla lite snabbt, ja eller hur? Fick sitta i bilkö i 30 min pga. trafikolycka. Men sånt händer. Det tog alltså 1 timma från Mölndal till kungsbacka. När jag väl går i affären ser jag bara hur det lyser upp. Semlor.*mums* Nu har dom börjat sälja dom. Jag blev bara tvungen att köpa två. En till mig och en till gubben :).
Nu sitter jag här på jobbet igen, onsdag morgon och ska börja planera inför dagen. Har några kundbesök att utföra idag.

En tanke slog mig igår när jag tittade i agendan. Jag fyller år om 1 vecka. Shit vad tiden gått fort. Jag blir hela 23 år.

Nu är det dax att börja jobba.

Kram Cissi


Dagis.

Nu har vi fått dagisplats till Pontus. F.r.o.m den 1 mars. Det blev inne i Kungsbacka, men han står fortfarande kvar i kön till Älvsåkers dagis.
Pojkarna här hemma var förkylda när jag kom hem och dom har nu smittat mig. Ont i halsen, snoret rinner och skit ont i halsen. Men man drar sig till jobbet ändå. Mycket panodoíl, halstabletter och näsprej.

Igår var vi hemma hos Niklas och Mathilda. Dom hade fått en jätte fin lägenhet. Efter det åkte vi hem till mamma och käkade thai mat. *mums*.

Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att jag ska må bättre imon.

Kram Cissi

RSS 2.0