sjuk.

Idag är vi hemma. Pontus snorade hela dagen igår och hostan var igång inatt. Han är inte helt ok. Hoppas på bättring tills imon.
Igår låg jag Pontus och Niklas och kollade på Rolandz. Haha han är för jävla bra Robert Gustafsson. Låg och as-garva.

Även idag har vi kollat på playhouse disney hela dagen. Det börjar bli lite tröttsamt. Man kan ju alla programen utantill.
Imon blir det att vi paddlar oss till jobb och förskolan. Vi ligger i sängen och så kollar man ut på det underbara vädret. Snön ligger fint och solen skiner :). Man vill ju inte annat än ut.

Ihelgen ska jag och gubben på julfest med hans jobb. Vi ska tydligen iväg på någon båt. Farmor ska vara barnvakt.

Nä nu vill jag att gubben kommer hem. Börjar bli riktigt tråkigt att sitta inne!

Kram Cissi

Sjuk.

Inatt har jag varit uppe och sprungit tusen gånger känns det som. Magen strejkar. Pontus hostar och näsan rinner. Så idag stannade vi hemma! Har legat och kollat på playhoues disney i snart 5 timmar. Nu har Pontus somnat om så jag ska passa på jag med.

Glöm inte:
Livet är en lek. Och av att leka blir du lycklig!
Av: lazytown.

Kram Cissi

Kalas.

Hade lite kalas idag för lilleman. Igår var mormor och morfar här. Idag var farmor, Mats, Niklas, Syrran och hennes familj här. Brosan har jag inte fått tag på? Han kanske jobbar.
Här leker pontus med farmor, moster och sina kusiner.

Han har fått en massa presenter.

Nu blir det en lugn hemmakväll med grabbarna.

Kram Cissi

pontus 2 år.

Idag är våran älskade son hela 2 år gammal :).

Presenter.




Nu ska vi göra oss iordning för dagis.

Ett jätte stort grattis till min son.

Kram Cissi

Skäms.

Idag efter middagen skulle jag åka och handla så jag kunde baka en tårta tills imon. Pontus blir 2 år :).
Allt går bra inne i affären. När jag går ut ur affären står 3 st byggkillar och "hänger" på en skylift i entrén. Jag har naturligtvis parkerat precis utanför ingången! Jag ställer ner kassarna och tar upp nycklen och trycker på lås upp. Ingenting händer? Jag provar igen och igen och igen....... Inga dörrar öppnas. Jag börjar dra i alla dörrar och försöker få upp bilen. Killarna står och glor hela tiden. Jag känner att detta funkar inte och jag börjar tycka det är lite pinsamt så jag tänder en cigg och fortsätter trycka på nycklen. Ingenting händer fortfarande. När jag väl rökt upp och känner att nej jag får nog gå in i butiken och fråga om jag får låna en telefon för min ligger ju givetvis i bilen! Så jag stoppar ner händerna i fickan och är påväg in då jag märker att en till nyckel ligger i min jacka?
Då har jag stått där i ca 10-15 min och försökt öppna bilen med mina jobbarbils nycklar! Fan vad man är pantad ibland. Det var ju tur att Pontus inte var med hehe.

Dom måste trot att jag var hel knasig. Körde fort därifrån. Jag hoppas att deras ombyggnad snart är klar så jag kan komma tillbaka och handla utan att skämmas.

Imon ska vi sjunga för Pontus. Han får lite sovmorgon med. Jag börjar inte fören 9 imon. 

Tårtan är bakad och sonen sover. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Kram Cissi 

Bus igen.

Hämtade Pontus idag. Han var inte så sugen på att åka hem så han strejkade lite idag. När vi kom hem skulle han som vanligt ta av sig alla kläderna. Men jag byte blöjan och tog på han den suppersöta pyjamasen. Håller på och hackar lök i köket och Pontus står vid sitt skåp och pillar. Rätt som det är ser jag bara en hand som sticker ut ur skåpet. Då har han klättrat upp och lagt sig i skåpet.

Här är han ute och leker. Vi har gjort en snögubbe.

Pontus tyckte att den skulle ha fler armar.

Här ska han hämta mer pinnar.


Nu ska jag göra spagetti och köttfärssås.

Kram Cissi

Castning.

Ja nu undrar väl ni alla hur det gick på min castning. Ja det började ju inte så bra då jag var 15 min försen. Jag fick ringa till dom. Hade ju fått en karta om var det skulle ligga, men när jag kommer dit så är det ombyggnation i lokalen och inga skyltar sitter uppe? Tur att man har nätet på telen så man får ringa till dom. Så jag hittade tillslut rätt. 15 minuter sen och svätten rann. Yes! Kunde inte gå så mycket bättre. Kan inte säga så mycket om vad som hände där men vi får vänta och se.

Sonen är sjuk igen. Kom i fredags. Värkar som om det ger utslag på fredagarna. Han kanske känner lite lugn i kroppen och så blomstrar det ut.

Vaknade tidigt idag av en glad Pontus. Så vi har redan nu hunnit strycka julgardinerna och julduken, och satt upp dom. Nu ska jag upp på övervåningen och rota bland alla julsakerna. Måste se hur många stjärnor man behöver köpa in i år.

Kollade dansbandskampen igår. Jag fattar inte hur man kan rösta ut CC & LEE.
Man känner ju bara hur det rör sig i benen när dom sjunger!

Får se om vi ska ta oss ut idag. Det är fullt med snö. Lilleman behöver lite frisk luft.

Nu blir det frukost!

Kram Cissi

nervös.

Idag är jag lite nervös inför morgondagen. Ska på en "intervjuv" kanske man kan kalla det. Finns ju inget värren än att sitta och berätta om sig själv.
Denna veckan har varit bra. Stressig som vanligt. Det är skönt när det närmar sig helg.
Den 9 december ska jag och gubben och se när pontus är en tomte eller peppakaksgubbe? Har inte bestämt än. Får se om han sjunger nåt i lussetåget :).

Läkarvetenskap
Nu har forskarna ÄNTLIGEN kommit på varför män som ligger på rygg snarkar....
Det beror på att pungen ramlar ner över rövhålet och täpper till ventilationen

Kram Cissi


Busunge!

som småbarns förälder blir man testad med allt. Speciellt stubinen. Pontus började gårdagen med en ostmacka. Jag sitter mitt i mot. Han tar upp osten och kastar den rakt i ansiktet på mig. Jag försökte verkligen hålla mig, men utbratt i skratt. Jag går ut och röker och kommer in igen. Då står han på sin leksaksbil och fått tag på en ljuslyckta som innehåller stenar. Han har kastat ut varenda liten sten över hela golvet. Så det var bara till att ta fram dammsugan! Det går några timmar och jag går ut och röker igen. Tycker att det verkar lite tyst där inne så jag släcker den fort och öppnar dörren. Då har han flyttat sin leksaksbil och denna gången hällt ut all kattmat och vatten som jag precis fyllt på. Så det var bara till att ta fram dammsugaren igen! Det går ytterligare timma och Pontus sitter i vardagsrummet och kollar på barnprogram. Jag går ut i köket för att komma maten som står i ugnen. Jag hör bara värdens smäll och in kommer Pontus gråtandes. Han blöder på knät. Jag tar upp han och tröstar han. Vi går till badrummet för att sätta på ett plåster men Pontus vägrar. Det är bilar på plåster och han ska inte ha det på knät, han ska hålla i det. Pappa tar Pontus och sätter sig i soffan med papper på knät tills det slutat blöda. Vilken dag!

Idag har han varit som en solstråle. Vägrade äta bara. Fick i han en banan och lite välling. Nu sover han så sött :)

Kram Cissi

Fars dag.

Idag är det alla pappornas dag. Kl 07.00 var jag på affären och köpte tårta till gubben.
Det var helt tomt i tårthyllan så jag frågade bagaren när dom skulle bli klara. Då sprang hon in och gjorde klart en till mig :) Underbar personal.

far och son.

Världens bästa pappor.




Ha en underbar dag där ute alla pappor.

Kram Cissi

Världens bästa kille!

I torsdags sa gubben till mig. packa med dig bikini, en fin kläning och klackskor. Jag stog som ett frågetäcken.
Gissa om att han har förvånat mig! För första gången tog han med mig till ett relax, spa hotell. Vi åkte dit och han sa inte ett ord vart vi skulle på vägen. Tillslut var vi frame vid Säröhus.


Utsikten från hotellerummet.


Redo för en simmtur.

Kärlek!


Vi åt tre rätters middag *mums*. Han hade värkligen lyckats! Så trevligt. Kärleken var på topp!
Har fortfarande svårt att smälta det :).

Pontus farmor hämtade han från dagis på fredagen så han sov där. Andreas pratade med henne på fredagskvällen när vi kommit fram men hon sa inget om att Pontus var sjuk. Hon tycket vi skulle slippa oroa oss när vi hade så mysigt. Så snäll hon är. När vi kommer och hämtar han idag så ligger han på soffan helt utslagen. Feber hade han men inga täcken på vattenkopper. Det går tydligen på hans dagis hade fröknarna sagt till farmor i fredags. Han hade varit pigg på dagen, men framåt slutet hande han bara satt sig i soffan.

Nu är vi hemma igen. Niklas (gubbens bror) åkte med oss hem så dom spelar flipper och jag ska natta Pontus.

Tusen tack älskling för en underbar kväll!

Kram Cissi

Hämlis!

Gubben har nåt skumt för sig. Imon ska vi åka på äventyr och han vägrar säga vart. Han är tyst som muren. Jag har min misstankar om Malmö. Det är nämligen flipper sm där nu i helgen. Han har löst barnvakt och allt. Vi får se.

Nu känns det i min kropp att jag arbetat lite. Jag stack iväg på ett möte i ca 2 timmar så lite slappare än dom andra tjejerna har jag haft det. Vi provade en ny metod. Jäklar vad fina golven blev!

Igår tog Pontus Andreas cola glas och när han höll det kollade han på mig. Nej Pontus säger jag! Han kollar på mig med en hängande läpp och ställer långsamt tillbaka glaset. Och så säger han: men mamma. Gud vad söt han var. Men det blev ingen cola för det.

Nu ska vi äta hemmagjorda hamburgaren.


Kram Cissi

Uddevalla.

Äntligen är det över. Ingen mer hotellvistelse för mig på ett tag.
Igår bakade jag äntligen. Det var ett bra tag sen. Silviakaka blev det.
I helgen gjorde jag inte många knop. Jag har varit som en seg råtta! seg men söt. Vi var på middag hos ett par vänner till oss men jag kännde mig inte speciellt trevlig. Jag antar att jag inte var tillräckligt utvilad efter uddevalla. Det tar hårt på en att resa hela tiden. Tur att det är 1 år kvar tills nästa gång.

När vi var i Uddevalla träffade jag och Cilla en härlig gubbe. Görgen heter han. Jobbar som vaktis någon stans i Lindome. Det sköna med denna gubben var att han tjötade något så otroligt. Man behövde inte vara orolig att det skulle bli tyst vid matbordet íaf. Han var en jäkel på skämt. Jag kommer ihåg ett speciellt. Detta skämtet drog han framför halva serviceförvaltningen sittandes i ett biorum.

Kvinnan sitter framför tv och kollar på ett matlagningsprogram när mannen kommer hem. Han går in till kvinnan och säger:
-Det är väl ingen idé att du kollar på detta du kan ju inte laga mat iaf.
Kvinnan vänder sig mot mannen och säger:
-du då? Du kollar ju på porrfilm.

Hahaha jag tycker den var så bra!

Nu har sonen somnat sittandes i min famn. Underbart :)

Imon ska jag ut i verksamheten och jobba. Ett tufft uppdrag imorgon men det ska nog gå bra. Det är ju eliten som man jobbar med.

Kram Cissi


Uddevalla.

Nu har jag varit i Uddevalla nästan hela veckan. Jag var hemma i onsdags. Gud vad skönt det är att vara med min älskade familj! Nu dröjer det nog 1 år innan det är tid för det igen. Och förhoppningsvis inte i uddevalla. Första kvällen var det fint, andra gången var det okej och sista gången ville jag bara hem!
Hur som haver hade vi jätte trevligt hela veckan.
Här siter jag på fin bordet med förvaltningschefen mitt imot mig. Cilla siter brevid mig.

Här har vi Linda som jobbar hos mig och José en arbetsledare.

Dagen efter började ryktet om mig och Sören som gjort en succe på dansgolvet. Vi tog en snabb bugg dans och plötsigt sitter alla och klappar händerna. Dansgolvet var tomt. Hehe ganska så roligt.

Imon ska familjen till Malin,Molly och Daniel på lite middag. Ska bli skit kul. Jag har inte träffat dom på någon månad eller så. Får Pontus leka med molly :).

Nu ska jag umgås med min familj.

Kram Cissi

RSS 2.0