Massor av folk.

Ja idag är det massa folk här. Tyvärr får inte jag vara med och leka då jag fortfarande ligger i sängläge! Pontus har åkt med sin farmor till gammel mormor. Jag missade lets dance igår då jag somnade på tok för tidigt. Detta resulterade i att jag var uppe klockan 05.00 och åt frukost. Tur att reprisen är idag :).

Ikväll ska jag nog kolla på facebook filmen. Gubben köpte med sig den igår, men jag somnade ju ;). Melodifestivalen får jag inte missa idag iaf. Heja Lasse Stefanz!

Kram Cissi

Ännu en seg dag.

Även idag är jag nerbäddad. Jag hade en skit tråkig dag igår och även denna se ut att bli så. Jag kan inte göra någonting så jag ligger bara och glor på tv:n. Igår var jag faktist ute och gick en sväng. Fram och tillbaka till brevlådan :).
Så låg jag här hemma hela dagen och väntade på att killarna skulle komma hem. När dom väl dyker upp, så är det ingen som har tid för att gosa med mamma :(.

Det är ju fredag iaf, vilket betyder lets dance :). Och på lördag är Lasse Stefanz med på melodifestivalen. Får man ju inte missa.


Trevlig helg!
Kram Cissi

fredagen den 13.

Igår kom dagen som syrran kallar det:fredagen den 13 i familjen Herkules. Syrran trillade och slog i bakhuvudet och har antagligen fått en hjärnskakning, brosans hus började att brinna, och jag och gubben var på varbergssjukhus. Tack gode gud att det inte hände nåt med mor och far, som akut fick sitta barnvakt år Pontus. Tusen tack för hjälpen :).

Man kan säga att årets julklappar är redan planerad. Broddar till syrran och brandsläckare till brosan ;) hehe.

Doktorn sa till mig att inte lyfta, jag får inte göra någon form av hussysslor och jag få absolut inte jobba!. Vad ska jag göra då? Ligger i sängen och kollar på tv4 nyhetsmorgon. Det var ju tur att gubben var med så han hörde när läkaren sa det hehe han hade nog aldrig trott mig annars :)

Måste bara ge ett stort fång av rosor till varbergs personal som tar emot en med sånt varmt bemötande. Man känner sig speciell :).

Slut kommentar: En händelserik dag som trotts all motvind endå slutade hyfsat bra. Med tanke på vad som kunde ha hänt!

Kram Cissi

Första snusen.

Igår på morgonen gick gubben ut för att elda. Jag sitter i vardagsrummet och kollar nyhetsmorgon när sonen kommer in och säger något jag inte alls begriper? Han tar sitt finger och pekar i munnen och upp på överläppen. Jag förstår fortfarande inte vad han menar? Tillslut sägger han kom mamma och tar med mig till sovrummet. I sängen och på golvet ligger det snus..... Var bara till att lägga nya lakan och börja dammsuga.

Igår (Hör och Häpna) var tillochmed gubben inne och kollade melodifestivalen. Pontus somnade 18.20. Han var nog extra trött då han inte sovit någon ordentlig middag. Så vi fick lite egentid. Inte ofta det sker längre.

Jag och Pontus var hemma hos syrran igår och hälsade på. Har ju inte sett dom sen innan dom åkte till thailand. Och Pontus har tjatat om att träffa Rasmus jätte länge.

Idag är det söndag och inga planer är satta än. Vi får se vart dagen för oss :)


Kram Cissi

Besök

Igår var Elin uppe och lekte med Pontus.


Pontus tar efter allt från gubben. Titta bara på denna filmen. Exakt som gubben!


Kram Cissi




Snickare

Jag har 2 st snickaren hemma nu. Sådan far sådan son.




Nu blir det hemmagjord halv special med gurkmajones ;)

Kram Cissi

Kalas

Igår hade jag kalas för min familj. Hade ju bakat choklad och banantårta.
Här har vi chokladtårtan.

fyllningen var av daimchoklad och vit choklad.

banan tårtan.

Idag hämtade gubben sonen från dagis så när jag kommer hem får jag se vad fint hjärta han hade gjort på dagis :)



Pontus har precis badat och blev lite trött efteråt.

Nu blir det Kärlek hela dagen

Kram Cissi

Fredag

Vaknade med världens dunk i huvudet. Snacka om tröttsamt.
Igår var bara jag och Pontus hemma. Så jag stack till affären och köpte lite fredags mys. Men när vi väl kommer hem hamnar vi liggandes i sovrummet och kollar på tv. Rätt som det är somnar vi båda två. Så blev det med fredagsmyset.  Vaknar vid 22 tiden av att gubben ringer och vill bli hämtad. Han hade after work med jobbet igår.

Idag ska jag baka lite tårta. Det vankas kalas imorgon.

Kram Cissi

MIN DAG

Idag är det min födelsedag. Orkar inte ens räkna alla gratulationer som ploppat in i min facebook logg.

Bakade kaka igår som jag skulle ha med mig till jobbet. Stog att den skulle vara inne i ca 35.40 minuter. Jag hade den i 50 minuter sen kännde jag att jag får nog ta ut den innan den blir bränd!
Jag och Pontus gjorde en tigerkaka. Dom värkade ändå rätt så nöjda på jobbet.

Nu blir det en lugn kväll. Orkar inte göra så mycket.

Kram Cissi

lösa rykten...

Ja som vanligt cirkulerar det en massa falska rykten. Jag har under en längre period varit lite orolig att mitt kära loge ska stänga för alltid. Detta hörde man mycket förra året. Men idag stötte jag på en positiv nyhet. Jag gick in på Lygnevi loges hemsida och fick läsa på första sidan: Tack för i sommar och välkommen tillbaka 15 maj 2011. Vilket eller vilka band det är som är först ut har jag inte en anning om, men jag antar att det kommer mer info när det börjar närma sig.

Imon är det ingen vanlig dag nej det är Cissi födelsedag HURRA HURRA HURRA!

Skulle baka idag så jag kunde ta med till jobbet. Smeten blev kanon god, men tyvärr vet jag inte vad som hände med kaka? bränd och degig? Antar att det var för lite kärlek i den.

Kram Cissi

universeum

Igår var vi på universeum med Daniel,Malin och Molly. Här kommer lite bilder.

Kollar på fiskarna

Här kollar vi på fiskarna igen och Mailn matar dom med sin hand ;)

Här kollar vi på hajarna.


Pontus och Molly

Vi får hoppas att vi slipper se Pontus och Molly i en sånhär bil i framtiden.

Här har dom lite mys vid brasan.

En av dom lösa aporna

Lite lek


Idag fyller svärmor 50 år så ett stort grattis till henne.

Kram Cissi

Lördag

Igår var vi hemma hos svärmor och firade henne.
Här har vi Pontus i bilen påväg till dom.

Hemma hos farmor


Idag vaknade jag av att Pontus sa Betty woff. Betty är svärmors hund. Han låg och drömmde :).

Idak ska vi till universeum och kolla på alla djuren. Så nu ska jag paddla mig upp ur sängen och sätta ihop pontus vagn som jag har tvättat.

Kram Cissi

mormor hämtar.

Igår hämtade Pontus mormor han. Det gick jätte bra. Han sprang direkt till sin hylla och skulle ta på sig jackan. Hemma hos mormor fick han pannkakor med grädde och sylt *mums*. Fick även vi när vi kom och hämtade han.


Nu är det äntligen fredag. Imon ska vi till svärmor på kalas. Sen på söndag ska vi åka till universeum och kolla på djuren ihop med Daniel, Malin och lilla Molly :).

Idag blir det mys framför soffan och kolla let´s dance, med lite godis :). Imon drar även melodifestivalen igång. Vi får vel ta oss en titt och se hur det verkar iår.


Kram Cissi

Pontus nya säng.

Igår fick Pontus sin nya säng. Gubben har målat om den :). Han tycker jätte mycket om den och skulle direkt lägga sig och läsa i den. Men när väl vällingen skulle fram så ville han inte :(. Blev lite trångt när alla gosedjuren skulle vara med.

gossig.

Imorgon ska jag skicka Pontus till dagis. Vet ju inte vad det varit för fel på han? Han har inte gråtit något idag iaf..
Idag kommer nog mamma förbi en sväng. Hon ska hämta bilstolen då hon ska hämta Pontus på dagis imorgon.
Jag bakade morotskaka igår, men den blev ju inte som jag hade tänkt mig. Ett skit recept. Man kan ju inte har tur varje gång....
Så idag blir det ett säkert kort. Chokladmuffins. *mums*.

Kram Cissi

En sjuk son.

Idag ligger jag hemma med Pontus. Gubben fick åka och hämta han på dagis igår. Han var tydligen gnällig. Detta märktes på kvällen. Han stog helt stilla och bara började gråta? Samma sak hände imorse. Vi satt och kollade på disney musses klubbhus och rätt som det är börjar han gråta. Det går inte att trösta han häller. Han höll på i säkert en kvart?

När Pontus har somnat ska jag baka morotskaka. Frysa in till födelsedagen. Ska nog även baka något annat men inte bestämmt mig än.

Igår hade jag gjort paj till middag. En ost/skina och en broccoli. Jag sätter mig och äter då Pontus kommer och ställer sig vid min tallrik. Han kollar på mig arg och så säger han ÄCKLIGT. Va? Nej så får man inte säga sa jag till han. Det finns inget äkligt. Vart får han allt ifrån. När han bara vräker ur sig sånna saker kan man ju inte hålla sig för skratt.

Förhoppningsvis är Pontus bättre tills på torsdag för då ska hans mormor hämta han från dagis för första gången :)

Kram Cissi

RSS 2.0