Söndag morgon.

Igår kom Josef (Andreas barndoms kompis) på besök. Han sov över här. Var trevligt då vi inte setts på flera år. Så det var en lugn hemma kväll med lite gott vin god middag och ett trevligt sällskap. Killar spelade flipper senare.
Här har vi lite fler bilder från Argentina. Detta är Rune från Norge, han har tattuerat in detta på fingret.

Här har vi gänget sista dagen då vi är ute och letar efter en tattuerare.

Nu börja bilderna tryta. Jag har fler men jag kan inte lägga upp dom. Så nu är det bara att vänta tills sändningen har varit.

Idag ska vi höra med Niklas och Mathilda om dom är hemma. Dom har flyttat till en ny lägenhet och man är ju lite nyfiken. Men vi får se så dom inte har annat planerat.

Kram Cissi

Fler bilder från wipeout

Här kommer lite fler bilder. Detta är en härlig Marilyn Monroe bild.

Här har vi Evitas familjegrav. Kvinnan som sjöng Don´t cry for mer Argentina.

Här har vi lite fler gravar. Vi var inte på nåt ställe som var fullt av gravar.



Här har vi en gruppbild i hotellets lobby (rökrum)

Här fick jag fråga om hjälp med vägen då vi kom av oss lite från kartan hehe.

Här är en härlig bild. Huset som är bakom oss är otrooligt fint. Det satt en staty med Indiana Jones där innen men Kristian fick inte med han på kortet.


Det var alla bilder för idag. Nu blir det frukost med familjen sen får vi se vadvi ska hitta på.
Funderar på att åka och besöka någon.

Kram Cissi


Wipeout

Här kommer fler bilder. En utekväll.

Jag och Johan

Här är jag och kvinnan ifrån danmark som vi kallar Pamela.Sjukt grym gropp för att vara 40+.

Denna  köttbiten kostade ca 100kr med pommes till. Fatta att det var billigt. I sverige hade det kanske kostat 400.

Me and the boys.

Jag, Gene och Emira i lobbyn på hotellet.


Det kommer kommafler allt eftersom.

Kram Cissi


HEMMA IGEN.

Resan hem gick bra. Lite segt med så långt att flyga. Men här kommer dom efterlängtade bilderna.
Ica Ulf, jag och Ica Cindy

Evelina, Polisen och jag.

Jag och Rune påväg in till tattoostudion

På flygplatsen. Kristian, Tommy i Vikingline reklamen, Longe John och Jag

Helena, jag och Emira

Emira, Evelina och jag

Här hänger vi i baren.

Jag och Kerstin, min rumskamrat.

Sista bilden för idag. Nattbadet

Imorgon kommer fler bilder upp.Det kommer inte komma upp något från inspelningen fören programet sent.

Det var underbart att träffa min familj igen.
kram Cissi


Hemgang

Idag ska jag resa hem. Har precis átit frukost. Bussen hàmtar oss om 1 timma. Nu àr det inte làngt kvar tills jag fàr tràffa min familj.
Igàr var gànget ute och àt tillsammas. Jag har haft en skit rolig resa full med en massa skratt. Jag ska làgga in bilder sà fort jag kommer hem.

Kram Cissi 

Sista kvallen med ganget.

Idag ar det den sista kvallen i argentina med ganget. Imon borjar den jobbiga resan igen. Men ska bli skont att traffa min familj som jag saknar otroligt mycket. Far komma hem och pussa pa dom *L*. Jag har tyvarr inte fatt sa mycket farg for man maste gomma sig i skuggan hela tiden och ha stor solskyddskram pa sig for att inte branna sig.
Jag har lyckats halla mig frisk hela resan. Annars brukar jag bli sa dalig av maten. Men har klarat mig riktigt bra.

Nu ska vi ata frukost klokan ar bara halv 9 pa morgonen.

Kram Cissi


rekordvarmt.

Igar hade vi hela 43 grader. idag ligger vi runt 39 sa lite svalare idag. Nu ar klockan 6 har och hela wipeout ganget ska ut pa middag.  maste bara beratta hur billigt det ar har. Om man bestaller in en ol sa far man en 1 litare som kostar ca 20 kroner. onskar att jag kunde beratta allt roligt som hander har men jag far allt ta och vanta.
Ikvall spelar Metallica har. Nagra av killarna ska ga men jag foljer hallre med ut och ater med dom andra. Arenan dom spelar pa ska tydligen ta in 90 000. Ganska sa mycket folk.

Saknar min familj otroligt mycket. Puss pa er dar hemma.

Kram Cissi

Salsa

Igar var jag Elmira, Evelina och en dansk kille jag aldrig kommer ihàg vad han heter ute och àt pà kvallen. Efter det blev det biljard och vi lárde oss dansa salsa. haha riktigt kul. Nu àr klockan tidigt pà morgonen hàr och jag kan inte beràtta vad som hànder idag. Men jag kan sàga att jag har riktigt ont i min kropp. Nu vàntar en frukost buffè  pà mig.

Làngtar efter min kàra familj men vi ses snart.

Kram Cissi

Hej kära läsaren.

Nu sitter jag här i Argentina. Vi har haft upp imot en 40 grader idag. Ja man ska inte klaga men det är skit varmt. Idag var första dagen för oss alla i gänget att vara på banan. Vi hade skit skoj. Kan inte uttala mig om mer.

Resan hit var det värsta jag har varit med om. 1 timma från Göteborg till Stockholm, 5 timmars vänte tid för att sedan resa till Madrid i 4 timmar, sen fick vi vänta i 6 timmar för att åka från Madrid till Argentina i 11 timmar. Det gick åt 1 1/2 dag för att komma hit. Inget jag rekomenderar.

Nu ska vi ut på stan och äta.

Jag saknar min familj något otroligt mycket, Men vi ses snart familjen..
Massor av Pussar till mina två älsklings pojkar.

Kram Cissi

Bye bye Sverige Hallo Argentina!

Idag åker jag. Är så nervös men lyckades endå sova inatt. Konstigt nog. Nu ska jag väcka familjen och äta frukost sen bär det av till Landvetter. Det finns Datorer där så antagligen kommer det komma in lite inlägg imellanåt i veckan. Bilder kommer jag inte kunna lägga upp så ni får hålla er tills jag kommer hem.


Kram Cissi

Ny vaxad.

Ja igår var jag hos syrran som snyggade till min frilla. Blev kanon bra. Tack. Hon vaxade mig med, aj aj aj säger jag bara. Men ska man vara fin får man lida pin som hon sa. Imon åker jag. Känner mig skit nervös. Tror inte att jag kommer till att kunna somna inatt. Fick med mig massa sommarkläder från syrran, och en massa bra att ha saker. Hon har nog allt man kan behöva i mindre format än vanligt. Jag fick låna med en mini platt-tång. Det är ju skit bra bara det gör att vikten på väskan minskar. Är lite orolig att den ska bli för tung. 

Jag var inne och kollade väderprognosen och det står att det ska bli 33 grader idag och sol. Hoppas att det håller i sig hela veckan. På tisdag ska det bli regn men sen ska solen vara tillbaka igen. 

Nu ska jag börja jobba
Kram Cissi

Träd

Igår var gubbarna ute och fällde några träd. Här är en film när dom tog ner grannens sista träd.

Jag och Pontus var ute och kollade på och åkte pulk. Idag ska vi hem till syrran. Pontus ska leka med sina kusiner och jag ska snygga till mig i håret. Igår var det många som ringde och önskade mig en trevlig resa. Det gjorde mig bara mer nervös. hehe men det ska nog gå bra.

Kram Cissi


Let´s dance.

Missade vem det var som åkte ut igår. Jag somnade. Men jag läste idag att Det var Viktora som fick lämna.Hon var inte någon favorit för mig iaf.
Första veckan på jobbet gick riktigt bra. Nu ska jag bara jobba på måndag sen åker jag. Gud vad jag kommer sakna min familj.
Morgon mys.


Nu har Niklas kommit och jag och Pontus ska ta på oss och gå ut och leka lite.


Kram Cissi

Rolig historia

En kvinna ligger i förlossningsrummet med värkar och skriker:
- Jag orkar inte mer! Ge mig bedövning!
Sen vänder hon sig till sin kille och säger:
- Det här är ditt fel, din jävel!
Killen svarar lugnt:
- Om du minns så ville jag köra in den i andra hålet på dig men du vägrade för att det "skulle göra så ont...

Hahaha tyckte den var rolig. Nu sitter jag på jobbet och det är fredag morgon. 1 dag kvar att jobba innan jag åker. Ska antagligen träffa Lea idag. Kul då vi inte träffats på ett tag. Imon ska gubbens bror komma på besök och på söndag ska jag hem till syrran. Helgen är planerad.

Igår låg jag och Andreas och kramades, då märkte jag hur Pontus blev svartsjuk och skulle lägga sig imellan. Sen varje gång vi skulle kramas så kom han. Tycker han är för söt.

Nu ska jag börja jobba.

Kram Cissi

Jag är speciell.

Ja idag är det torsdag och jag har än så länge haft middag på bordet varje dag som jag har kommit hem.
Han skämmer bort mig :). Det har gått bra på jobbet den första vecka, men man blir trött i huvet.

3 251 st sökte in till wipeout iår.  Endast 80 st får resa till Argentina. Jag måste vara speciell :).
Nu har jag fått ordning på alla mina vaccinationspapper. Nu ska jag bara växla in lite pengar och packa klart det sista sen så är jag redo. Jag har fått reda på vilka mina konkurrenter är på banan. Det kommer Att bli en tuff match. På söndag ska jag till syrran och snygga till mig i frillan.

Nu ska jag och Pontus lägga oss och mysa. Gubben är på fotbollsträning.


Kram Cissi


Jäkligt nervöst!

På tisdag bär det av till Argentina. Jag blir bara mer och mer nervös för varje dag som det närmar sig.
Igårkväll vi 21.30 ringde telefonen. Anna från wipeout. Hon ville kolla så jag hade allt under kontroll, hur jag tar mig till stockholm och att jag inte får glömma kläderna som jag ska ha på banan.

Jag var inne och kollade väderleken och det är hela 30 grader varmt på dagen. Risk för att man bränner sig då. 

Nu när gubben går hemma så tar han inte lika mycket kort som jag. Därför har det inte kommit något nytt på ett tag. Detta tog jag alldeles nyss. Han har fått på sig sin pyjamas och ska krypa till sängs.

Nu går han förfullt. Ibland går det lite väl fort så då stupar han på rumpan. Han har börjat slåss och skriker när han inte får som han vill. Så nu får man säga till han på allvar. En riktig lite busunge :)

Jag har fått ökat antal läsare vilket är roligt att se.

Kram Cissi

Första dagen på jobbet.

Igår var första dagen på jobbet. Det var lite rörigt faktist. Men det är kul att vara tillbaka. När jag kom hem hade gubben gjort ärtsoppa till mig *mums* Nu sitter jag här igen och väntar på en kollega. Vi ska ut på några ärenden.
Jag var faktist inte så trött som jag trodde att jag skulle vara när jag kom hem, men det kommer väl senare i veckan. Pontus och Andreas hade varit ute på lite ärenden igår. Så det hade gått bra.
Det börjar närma sig min födelsedag :( . Hela 23 år blir jag. Jisses vad tiden gått fort.

Nu är det dax för att jobba. Ha en trevlig dag

Kram Cissi

Söndag

Imon börjar allvaret. Börjar jobba. Igår var vi och åkte skriskor. väldigt trevligt. synd bara att det var så kallt. Jag glömde tyvärr kameran hemma. typiskt...
Senare på dagen kom Lena. Andreas faster på ett snabbt besök. Hon ville bara lämna Pontus julklapp.
Jag och gubben kollade på hundtricket igår. Den visades på 8, det var så länge sen man såg den. Den är väldigt rolig.

Idag ska mor och far komma på besök. Jag skulle behöva städa eller ja dammsuga men jag har verkligen ingen ork eller lust.  Jag måste städa bort julen snart med. Skönt att det är över nu.

Kram Cissi

skriskor dax.

Idag ska familjen hem Emma och Fredrik och åka skriskor. Killarna ska nog spela hocky annar jag.
Igår såg vi på lets dance. Riktigt roligt. Synd bara att man får vänta i en vecka innan man ser vem som åker ut.
Jag har inte kunnat sova riktigt på 2 nätter. Jag är så nervös inför resan.

Igår kom min lillebror upp på besök. Helt oplanerat. Var faktist riktigt roligt. Så vi fikade och tjötade. Pontus tyckte det var jätte roligt att få leka lite med morbror. Han visade mig hur man kan se hur mycket sin blogg
är värd. Jag gissade på 1 kr, Men fick svaret 695 kr. haha roligt att se.

Nu ska vi äta frukost och göra oss iordning.

Kram Cissi

Sista dagen idag.

Ja då var det sista dagen på föräldrarledigheten. På måndag drar det igång igen. Ska bli roligt.
Andreas ska gå hemma nu i 2 månader, sen förhopningsvis går Pontus på dagis. Ringde till dom i morse och dom visste fortfarande inte om det fanns någon plats. Man blir så jävla trött. Har ringt runt till 100 olika personer idag känns det som. Först dagiset, sen försöker jag få tag på min lapp på alla vaccinationer jag tagit. Man hänvisas till någon annan hela tiden. Och så finns dom inte i akivet. Då är det bara att ringa runt till alla jäkla skolor man gått på!!! Usch vilken dålig dag det blev. Bara och vänta och se om dom ringer snart.. Hoppas att dom hittar dom. Dom kan ju inte bara försvinna?


Nu till någonting roligare. Igår bakade jag både silviakaka och chokladkaka. *mums* så gott det blev.

Kram Cissi


Träningsvärk.

Igår skottade jag så mycket snö så jag har träningsverk i hela ryggen och armarna. Inte nog med det, så när min älsklig kom gick vi till våran sjö och skottade av den och åkte skridskor. Så benen har jag ju ont i med. Men så roligt vi hade. Var länge sen vi hittade på något bara familjen. Om man inte räknar med film och annat. Pontan somnade i pulkan och sov hela tiden. Fick lägga snutten för ansiktet så han inte skulle bli så röd om kinderna och näsan.

Älsklingen med full fart.


Idag var jag och Pontus hos min kära syster och hämtade en resväska. Har börjat packa nu.
Efter att vi varit där åkte vi och handlade lite mat. Sen så har dammsugit och pysslat lite här hemma.
Nu står jag och lagar kycklig ris och currysås till familjen.

Kram Cissi

Ett snöoväder.

Idag jag och Pontus åkt Pulka. Jag fick skotta hela infarten. Jäklar vad snö det kommit under natten.
Nu ligger lilleman och sover middag.
Ska fortsätta tvätta och stryka lite kläder innan jag åker.

Pontus har snott mammas halsband och lagt runt halsen hehe sötnosen.

Kram Cissi

Tisdag.

Vaknade med ont i halsen. Jag håller vel inte på att bli sjuk nu? Få vi inte hoppas.
Idag är det tvätt och städdag för mig och Pontan. Tvätthögen börjar bli hög.
Igår såg jag och gubben på Inglorious Basterds, jag tycker den var ganska seg. Inte så bra som jag hört att den ska vara.
Jag rakade Pontus huvud för första gången. gick vel sådär. Jag fick muta han med majsbågar. Han satt ju inte still. Nu ser han inte långhårig ut iaf.

På måndag börjar man jobba igen.

Kram Cissi

Hallå där.

Här var ett tag sen jag var. Jag har nämligen jobbat en hel det. Idag var jag äntligen ledig. Så idag har jag och Pontus varit på lite ärenden och hemma hos min syster och åkt pulka. Pontan åkte för första gången och skrattade hela tiden.
Barnen som leker i snön.

Nyårsafton.


Mikael var inte rädd för dom höga tonerna.

Dagen efter nyår.

Vissa var trötta och andra inte hehe.

Nu ska jag börja med maten innan gubben kommer hem.

Kram Cissi


RSS 2.0