LÖRDAG

Hade mor och far på en fika igår. 
Vi var även och hälsade på lillebror och hans tjej i det nya huset.

morbror

Bella sitter på den kommande kusinen ;)

Monsterungen!

Trött liten Gabriella


Kram Cissi


morgonmys


Idag hade vi ordentligt med morgonmys. Helt underbart!

Jag tror sonen har kommit in i en underbar trotts! Vad jag än säger är det NEJ och VILL INTE. *morrr*. Hoppas den går över snart...

Idag bär det av till lillbrosan. Ska kolla in hans nya kåk i KODE. Ska bara vänta på att gubben kommer hem.

Kram Cissi


♥världens bästa gubbe! ♥

Hur många killar är det som vill att deras tjejer ska gå på ladies night? Min vill det! Och han betalar dessutom för det ;). Det är vad jag kallar kärlek♥♥

Var på BVC idag. 2 månaderskollen. Gabriella väger 55 gram mer än vad Pontus gjode och är precis lika lång. 5745 gram och 58 cm lång var hon.
Pontus i väntrummet.

mor och dotter. Jag ser lite arg ut.


Igår såg jag filmen the ugly truth. Jag låg och skratta så tårana rann i soffan. Den kan jag verkligen rekomendera!

Nu går vi på helg!

Kram Cissi


Gammla vänner

Vist är det underbart med vänner man inte träffat på ett tag, så ses man och det är precis som om det var igår. Jag var på lunch med Lea igår. Och precis så var det. Vi bara tjötade på. Underbart!
Här har vi någon som tycker det är kul på bvc :)

på fredag ska vi på läkarbesöket och på måndag väntar tandläkaren på Pontus. Hur ska detta gå...

Dom mörka dagarna och träningen passar verkligen ihop just nu. Trött och oangaskerad! Man vill inget annat än att lägga sig i soffan och möla i sig godsaker och se en riktig rysare!

Kram Cissi

Växter

Ja, som ni ser har jag gjort en förändring på bloggen. Till det bättre om ni frågar mig ;).
Nu har jag efter 7 år på egen hand äntligen (mamma) Införskaffat mig växter i fönstrena. Inga blommor för dom kan jag inte hålla levande iaf. Men fina gröna saker ;).

En dag i naturen.
Gabriella sover gott..










Idag ska POntus till dagis och jag och Gabriella till BVC. Sen ska vi och leta efter en fotograf i kungsbacka. Det är tid för familjefotografi :).

Kram Cissi

panik

igår fick jag en städattack! Började städa så jag plockade undan och Pontus städade sitt rum. Jag drar fram dammsugan och av någon anledning sneglar jag upp mott trappan. Vad fick jag se?? Damm i taket vid trappan. Då var det kört. Jag drog ut spisen, micron, kylen. Jag städade tillochmed med tandborsten, och ni som känner mig vet hur ILLA det är när tandborsten åker fram! Varenda skåpslucka, eluttag och lampknapp tog jag. Jag har inte skitet hemma men det räckte med att jag såg detta damm så utlöstes en städknapp. hehehe. Ändå när jag vaknade i morse så har man saker som man kan fylla dagen med. När man har hus så tar det aldrig slut...
Snacka om syskonkärlek. Sovit gott frågar Pontan Bella ;)

Vi hade redan varit uppe och gjort godmorgon, men hon fick ligga där när jag bäddade sängen. Så pyjamasen hade redan åkt av.
Bella låg och pratade med sig själv. Givetvis när jag drog fram kameran så slutade hon. Fick med lite iaf.


Syskonkärlek! Pontus säger att jag har två bebisar.

Förra veckan sket sig träningen totalt! Tränade endast 2 gånger. Åt både Pizza och mc donalds....
Och det satte sina spår. Nu drar jag igång igen. Ny vecka med nya förhoppningar.

Kram Cissi

Brevlåda

Igår var familjen ute på lite ärenden i kungsbacka. KOm på att när jag hämtade posten häromdan så var den blöt och att vi behöver en ny. Så vi fyndade ;). Blev lite pill för min del men så bra det blev *L*.

Blev ganska nöjd.
Gossar med nallen.

Idag är gubben iväg. Tror att jag måste ta och städa lite här hemma. Tur att jag har Pontus som hjälper mig ;).

Kram Cissi

Helikopter

Igår låg jag och barnen och tittade på film. Kul att dom är så roliga att titta ihop med! Bara jag vaken.

Klart att Pontus blev trött efter att han stått och kollat in helikoptern hela dagen.


Igår skulle även jag och gubben kolla på film när barnen hade lagt sig. Tyvärr var jag så trött att jag somnade... Så även jag var ett riktigt trevligt sällskap igår.

Sovmorgonen blev inte som väntat. Var uppe vid 8.20. Gabriella har sovit lite konstigt inatt. Endast tre timmar per gång? Hoppas på lite bättre inatt.

Kram Cissi

skolfotot

Nu har dom efterlängtade bilderna kommit!

hunden!
Gabriella ligger och halvsover i vagnen.

Jag känner mig fruktansvärt trött... Ögona går i kors. Jag behöver en rejäl sovmorgon. Så det är vad jag tänker ta imorgon!! Tänker inte gå upp ur sängen fören jag verkligen måste!! Tycker inte att jag gör annat än flänger runt. Stressiga morgonar, och tidspassningar hela tiden.
Idag har jag haft med mig båda barnen till BVC. gick bra.

Nu blir det filmmys framför tv:n. får se hur länge ögona är öppna. Kanske somnar med barnen ;).

Kram Cissi


Kalas

Igår var vi på kalas hos syrran.


På detta fotot sitter alla med en telefon. Skrämmande!! Mia har dock gömt sin i knät, Robban talar i telefonen och resten ser ni.. Jag är den enda som fortfarande lever kvar i det gammla.. Är lite trögare att förändra ;)

Förr i tiden var det pinsamt om man glömt sätta telefonen på ljudlöst och det ringde mitt upp i allt. Då ursäktade man sig. Så nästa år kanske alla sitter med varsin data i knät? Vart är vi påväg?

På dagen var jag, Gabriella, Mia och Rasmus i  kungsmässan och fikade och "shoppade" lite. Slarvig som jag är hade  jag inte fått i mig någon frukost och föll pladask för paninin!! aja baja Cissi!!! Och inte har jag tränat på 3 dagar...

NU har gubben lagat cyklen och jag kunde trampa vidare imorse.
Jag och Gabriella åkte till Kungsmässan idag igen för att handla i ICA Kvantum som ligger där. Jisses vilken fräsch affär. Jag gick där och bara drömmde mig bort bland hyllorna!! tyvärr lite för mycket då jag fick med både choklad och bullar i vagnen. Köpe även färsk majsbröd.... Fy vad jag har fuskat med maten idag.

Ska och hämta sonen strax.

Kram Cissi


MVC, BVC

MVC- gick bra. Väger nu lika mycket som när jag blev gravid. Så alla Gabriella kilon är borta. Behöver dock tränna och gå ner i vikt för det. Vi gick igenom förlossningen m.m. Och jag fick höra det igen- Du har en kropp som är gjord för att föda barn. Graviditeten går bra, du  har haft bra värden hela tiden och förlossningen går fort. Gött det är att få skryta om sig själv lite *L*.
Träffade även på brosan och hans tjej där. Nu har dom inte långt kvar.

BVC- gick vi till efter mvc. Allt såg bra ut. Hon växer som hon ska. Man ser nu hur stor hon har blivit. Det var en massa mammor där som antagligen precis hade fött. Gisses vad små dom var jämfört med Gabriella. 1,5 månad.



När jag hämtad Pontus igår gick det utan en massa bråk. Viggo var inte på dagiset så då ville han följa med hem. Ska göra en schema förändring. Han hinner ju precis börja leka innan jag hämtar han. Så nu ska jag ansöka om 2 dagar iställer för 3 och så blir det näsat hel dagar. Då kommer jag inte och stör mitt i leken.

Idag ska jag och syrran iväg och fika på stan. Det är hennes födelsedag. Så det firar vi med ett gammalt pinsamt foto ;)
GRATTIS SYRRAN 28 ÅR!


Kram Cissi

Nya skor

Idag ska jag och Gabriella både till MVC och BVC. Pontus ska iväg till dagis.

Var och köpte nya skor igår. Givetvis regnar det idag då.

Köpte även nya stövlar och vinterskor till Pontus. Så igår gick han och väntade på att snön skulle komma så han kunde ta på sig vinterskorna och den nya overollen. Haha

För första gången på länge träffade jag på ett trevligt bemötande och en kunnig säljare. Dom börjar änna bli mer och mer ovanliga!

Kram Cissi


söndagsmys!

Igår var vi hemma hos syrran och lekte. Gissa vad? Jag fick åter igen dra med mig Pontus hem. Han skrek hela vägen i bilen. Jag behöver lite bra tips hur man lockar med sig barnen utan en massa protester!


Snövit sover gott.


Vi har gått in i klubben onepice och på söndagarna åker dressen på ;)

Jag har varit redig och cyklat i över 2 veckor. I lördags hade jag en "fri" dag. Jag hann helt enkelt inte. Fick stressa som bara den innan det var dax för dop. Så igår skulle jag sätta mig och köra igång. Vad tror ni händer? Hojen har gått sönder! Man kan inte ställa in svårhetsgraden så tramporna bara flyger fram! Jag misstänker en viss liten grabb har varit och pillat. Så nu är det färdigtrännat för mig :(. Over and out!

Idag ska jag ut och leta skor till Pontus.

Kram Cissi


dop

Igår var vi på Melissas dop.

Melissa sov sig igenom det hela. Pontus däremot satt och ropade efter Molly. Men han höll sig endå lugn. Behövde inte springa fram och hämta han iaf ;).

Jag och kärleken :)


Pontus har slutat med nappen. Jag kom till dagiset på torsdagen och då hade han bitit sönder den. Så jag sa till han att nu finns det ingen mer napp! han har bitit sönder så många. 2 gånger har han sen dess frågat efter den. Så han har inte skrikit efter den eller gnällt på något sätt. Trodde vi skulle få det jätte jobbigt. Men han har varit duktig :).

Nu ska vi och handla lite och sen hem till syrran en sväng.

Kram Cissi


första leendet.

Igår kom det första goa leendet :). Givetvis var mamma där med kamerna.


Var ute i det fina vädret igår med.

När vi skulle hämta posten tog Pontus med sig Elin och så gick dom så sött och höll varandra i handen.

Jag fick som vanligt problem med att få hem Pontus. När han väl börjat leka med grannbarnen så vill han inte gå hem. Vi får dra hem han varje gång...
godmorgon

Äggets dag idag, så jag och Pontus åt en riktig äggfrukost! Det är kallt ute så vi hoppas på lite mildare väder framåt eftermiddagen så vi kan gå ut och leka lite. Kanske tillochmed blir en promenad. Jag har inte riktigt vågat gå promenad här än, jag har inga reflexer på vagnen. Har helt glömt av att införskaffa det.

Imon är det dop för Melissa. Ska bli skönt att komma till kyrkan! Var ett tag sen ;).

Kram Cissi


träning

Nu har jag cyklat i 2 veckor. Är så trött på den att jag snart spyr!! Viktminskningen är: 2,2 kg som jag gick ner den första veckan.  Jag har alltså stått stilla i 1 vecka. Jag är fruktansvärt missnöjd och kastar snart ut hojen!!!! Visst, jag har fått mer ork och känner mig piggare, men endå... Så tråkigt...

Vi har ingen sandlåda eller lekplats nära. Så då tar man vad man har. Jag och Pontus tog med spade och hink och gick till "grannens" sandhög. Pontus var lika glad för det.

Gabriella var vaken nästan hela dagen igår. Vet inte vad det var med henne? Undra om jag hade ätit nåt konstigt?
Men hon satt glatt och tittade på.


När gubben kom hem så satte familjen igång med att städa ur bilarna och tvättade dom. Så imorse var det riktigt trevligt att sätta sig i bilen.

Kram Cissi


Underbart

Jag och barnen var ute i 2 timmar igår efter att Pontus varit på dagis. Det var underbart väder ju.


Någon har lurat i min son att han har en motorcykel. Han har inte blivit så gammal än att han insett att mamma alltid har rätt ;)



På kvällen låg jag och gubben och slappa framför tv:n med filmen: Pirates of the caribbean, i främmande farvatten. Den var bra. Kan jag rekomendera.
Man får ju alltid se reklam innan filmen börjar. Då hade dom med bilar och så säger dom nu på dvd och blueray bilar 2. Yes, en ny film till Pontan.

Nu ska här städas innan jag hämtar gossen.

Kram Cissi

Uppfinning

Gabriella har fått en favvo sida. Hur mycket jag än vrider på huvudet så vrider hon tillbaka.
Sötnosen.

Dagens argbigga: Hur tänkte dom?
Dom gör stora och bra familjeparkeringar precis utanför mataffären. Jätte bra när man har barn som slänger upp dörrarna och så behöver man inte gå så långt. Men var har dom parkerat vagnarna? Jo, i mitten av den stora parkeringsplatsen. Inte ens i närheten av familjeparkeringen.
Så du har två altenativ:
1. konka med dig båda barnen till vagnarna
2. låt dom sitta kvar och se hur folk stirra för du lämnar barnen ensama i bilen.

Sen kommer då nästa problem:
Dom har gjort jätte fina stora vagnar för dom lite sörre hushållen. Men titta hur min vagn ser ut:

Var ska jag lägga maten? Jag vet att det finns vagnar där man kan lägga bebisen, men vem vill göra det med alla baciller som finns? Så nu har jag kommit på det. Sätt en skena eller en "hylla" på vagnen där man kan sätta upp barnstolen! Det sägs att finner man ett problem så vet man lösningen på problemet med ;). Åå nej det är inte ett alternativ att låta Pontus gå lös i affären! Jag har provat ett par gånger.

Nu ska jag och hämta Pontus på dagis.

Kram Cissi



Helgen.

Jag har haft fullt upp hela helgen så jag har inte haft tid att blogga. I fredags var syrran med familj på besök så då passade vi även på med en middag.

Pontus var överlycklig som fick leka med kusinerna.

Angelina myser med Gabriella

I lördags var vi hemma hos Malin, Molly, Melissa och Daniel hela dagen. Pontus och Molly var ute och cyklade.

Igår var gammelmormor och farmor och Mats här.

Även morbror Niklas och hans tjej.


Kram Cissi


Förbannad!

Vad är det för jävla flöjtar bakom kamrorna när barnen ska skolfotograferas?? Blir så arg....*morrrr* Förra året var första året som Pontus tog foton. Kan förstå att han var blyg och tillbakadragen. Inte ett enda foto var när han log?? Men jag lät det vara. Nu detta året när jag loggar in och ska titta på korten är det 3 st foton. Två av dom har han tungan ute på som en hund och det tredje har han handen i munnen. Allvarligt talat? Jag blev så arg att jag skrev ett långt klagobrev!!! Jag blev ju lik förbaskat tvungen att beställa. Jag vill inte missa ett år av skolfoto på han.

För övrigt så har jag och Gabriella varit på en trevlig fika hemma hos Malin och Melissa idag medans Pontus var på dagis. Det är kanelbullens dag så Mailn hade köpt STORA kanellbullar ;). Hade jag helt missat.

Nu blir det kvällsmys med barnen innan dom ska sova.

Kram Cissi

Back on the saddle

Jag fortsätter med träningen. Snacka om att man känner sig stolt när det är klart. Man drar sig något enormt för att hoppa upp på cyklen men när man väl har börjat trampa så går det ganska så fort ett pass. Jag har inget direkt mål med det hela mer än att det skulle vara ett enormt plus om man gått ner ett par kilon till sommaren. Jag älskar ju mat och kan inte utesluta det ;). Som en vän till mig skulle säga: Den enda sanna kärleken är kärleken till mat! (Cilla).

Det blev ju kanon väder igår igen. Snacka om att månaderna överraskar! Så familjen Herkules Wersén var ute och spelade fotboll. Blev även Grillning.

Kram Cissi

RSS 2.0