Long time...

Här var det ett tag sen jag skrev. Pontus har lyckats ha sönder min dator. Men jag är inte ledsen för det. Jag har nu insett att jag lägger på tok för mycket tid på den. Funderar faktist på att inte skaffa en ny. Jag har ju fri surf så nätet kommer jag åt endå med telen. Så vad har då hänt sen sist? Pontus utvecklar sitt ordföråd bara mer och mer. Jag har gått in i v30 och känner och ser att jag inte gått upp så mycket endå. Jag har dock lagt ner min bakning ett tag. Jag har kommit in i en slapp period och orkar inte för jag vet hur mycket disk det blir *asg*. jag har tappat insperationen. Jag sökte en ny tjänst för ett tag sen. Har nu varit på 2 st intervjuver och ska få svar under nästa vecka. Men min inre röst säger mig att det inte kommer gå bra. Som sagt: blod är tjockare än vatten. Kan bli att jag vidareutvecklar det under nästa vecka! Nu ska jag slappa framför tv:n medans Pontus sover. Kran Cissi

träff.

Idag har jag och Pontus tillbringat kvällen hemma hos syrran. Pontus tycker det är så himmla roligt att leka med sina kusiner. Han vägrade att åka hem, så Rasmus fick hoppa in i bilen för att Pontus skulle lugna sig. Hehehe.

Tog faktist med mig en flaska med alkoholfritt vitt vin. Så jag satt och smuttade på det menads syrran fick det lite goare och så bara tjötade vi. Riktigt trevligt. Hon hade bakat en saffransbulle som var riktigt god, så lite fika blev det allt :).


Idag läste jag sanningen om mig själv. Jag har gjort någon form av personanalys inför jobbet som jag sökt. Haha var ganska kul att läsa. Det värsta är att hon har uppfattat mig helt rätt. Så slänger hon sanningen i ansiktet på mig *asg*. Skön människa. Rak och ärlig. Sånt gillar vi ;).

Nu ska jag sova.

Kram Cissi

RSS 2.0