♥ 6 dagar kvar ♥

Nu är det bara 6 dagar kvar förhoppningsvis. I värsta fall går man över 2 veckor....

Idag har vi handlat nya täcken och kuddar så hela familjen kommer sova dunder gott :), sen blev det till att städa huset, tvätta och efter det plockade vi fullt med kantareller. Finns ju inget dåligt väder;).
Pontan blev trött han med efter skogen.

Gubben min har lagat mat i snart 4 timmar. Oxbringa blir det med lite blandat till.
Så nu blir det mat och sen soffläge för min del!

Kram Cissi

1 vecka kvar.

Yes, då är det bara 1 vecka kvar till beräknad födelse :). Förhoppningsvis. I värsta fall går man över tiden....
Pontus sa i söndags att bebisen skulle komma om 4 dagar. Alltså igår men här hände inget.. så hans tippning var fel ;). Idag är den sista dagen på jobbet för mig. Så nu är man ledig i över 1 år. Underbart det ska bli *kärlek*.

Enligt tarotkorten väntar jag en till pojk. Så detta blir spännande att se.

Inatt fick Petra Andersson en lite tös. Så ett stort grattis till henne och familjen :).

Idag är det även min lillebros födelsedag. 22 år. Tiden går fort. Jag har inte hört något om nåt kalas, men vi får se om han hör av sig och har bakat någon tårta :).


Igår hade vi inspelninga av Johan Falk på jobbet. Så då fick man träffa Joel Kinneman. Inte helt fel ;)


Även Jakob Eklund

Sen lite övriga B skådisar som är med.


Kram Cissi

Mys hos mamma.

Idag var jag och familjen på besök hos mamma och pappa. Vi fick oss ett ryck. Det roliga va när vi satte oss i bilen och ska åka ut från våran tomt så kommer en annan bil med husvagn i full fart upp för backen. Så vi fick backa tillbaka in igen. Den andra bilen blev tvungen att stanna mitt i backen och backa ner igen med husvagnen. Bara det att dom hade inga husvagns backspeglar så dom kör rakt ner i diket och kommer inte upp. Det var tur att vi inte skulle till förlossningen för då hade vi suttit fast hahaha. Det löste sig iaf. Grannen ovanför oss har 2 stycken bilar varav 1 är fyrhjulsdriven och kunde frakta upp dom.

När vi kommer fram till mamma och pappa så har hon tigerkaka i ugnen, hon håller på att grädda våffler och hon har redan bakat bröd som fortfarande är varmt. Så det blev en rejäl lunch/fika. Vi hade tagit med oss stövlar, så jag, gubben och Pontus begav oss ut i skogen och plockade kantareller. Hittade den största jag någonsin fått.
Sötnosen har mammas stövlar på sig :)



När vi kom tillbaka igen hade mamma äppelkaka i ugnen och höll på att steka hamburgaren med pommes till oss. Jag plockade med mig en påse med äpplen från tomten. Vi får så otroligt mycket.

Sen kom Brosan och hans tjej. Nannan (hunden) var helt slut efter att pontan varit efter henne hela dagen hehe.
Nu ska vi spela bingolotto och söndagsmysa. Imon väntar arbete igen ;).

Kram Cissi

Magens utveckling

Nu är vi i v.39. Alltså 2 veckor kvar till förlossning. Vid den här tiden hade Pontus redan kommit. Så jag är berädd med väskorna ifall att ;).
Här är v.32

v.33                                                    v.34

v. 35                                                 

v.36

v.37                                                v.38

V.39 Idag 2011-08-20                      9 kg+

Imorse sa Pontus att bebisen kommer om 4 dagar så vi får se om han får rätt.
Helgen blir iaf lugn. Ska tvätta, städa och pyssla här hemma. Sånt jag inte orkade med nu i veckan. Har fått ställa mig i duschen varje dag jag kommit hem för att få varmt på ryggen. Så det börjar bli lite lätt tungt och jag börja även bli trött. Men jag mår fortfarande hur bra som helst :). 

Idag blir det meny alá herkules wersen:
Potatisgratäng med grillad fläskfilé och en underbar ceasar sallad *mums*.

Kram Cissi


Måndag

Idag ska jag till jobbet och träffa alla underbara kollegor. Ska bli supperkul :)
Pontus kommentar imorse när han skulle upp: Mamma jag vill inte till barnen. hehe han var trött.
Tydligen översvämmningar överallt så man blir lite fundersam på vilken väg man ska välja till jobbet? Det har ju inte slutat regna häller.

Om ca 1 månad flyttar brosan och hans tjej. Vilket jag faktist tycker är ganska så tråkigt. Vi har umgåtts en hel del nu under sommaren och Pontan tycker han är hur kul som hälst. Jag tror inte det kommer bli lika mycket spontanbesök. Något som är kul är att dom ska ha en liten bebis :) så vi får i samma ålder.

Igår hade jag en dagens ros. Tycker vi gör det till veckans ros. Det är hon helt klart värd.
Men har man en veckans ros ska man också ha veckans ris. Så här kommer den:
tillgänglad alla som hela tiden måste tycka synd om sig själva. Tröttsamt. Finns dom som har det värre!

Kram Cissi

Den glada dagen :)

Vaknade på ett strålande hummör idag och ingen kan ta det ifrån mig :).
Imorgon väntas det arbete efter 4 veckors semester. Ska bli kul att träffa kollegorna igen. Tråkigt bara att behöva dra upp Pontan. Han lär ju inte bli alldeles för glad. Och åter igen dessa dagis... Dom drog igång förra veckan och nu på tisdag ska dom ha stängt för planeringsdag. Dom har ju haft hela sommaren på sig......

Inga täcken på att förlossningen snart ska stara häller. Mår finnemang :)


Dagens ros går till: mamma
För att du alltid finns där och ställer alltid upp när man behöver hjälp. Du vet hur man stöttar och ger råd. Puss på dig :).

Kram Cissi

sommar

Både idag och igår var har det varit underbart väder! Pontan har varit ute och klippt gräsmattan. Han börjar med sina sysslor tidigt hehe.

Har lånat pappas hörselkåper med :)


Ny vecka och nya magbilder. Tycker dock inte att det händer så mycket mer än att magen sjunker.

Nu blir det lördagsmys med familjen.

Kram Cissi


Bebisrummet.

Nu är bebisrummet klart.

tapeterna blev riktigt bra!

Väldigt mycket här hemma har kretsat runt bebisen som ska komma och man får ju inte glömma av lilla Pontan. Så även han fick en ändring på sitt rum. Han är stor kille nu och har tv med dvd på rummet. Vet inte hur många gånger han sett bilar och telitabis...

Jag och gubben fick oss ett gått skratt härom kvällen. Vi sitter och kollar på tv och hör hur Pontus pratar med sig själv.
-Så nu ska bebisen få en blöja. Och kan prsslar och håller på i bebisrummet.
Så jag ropar på han och frågar vad han gör? Pontus kommer då med båda armarna fram och säger: så mamma nu har bebisen en blöja. hahaha han är för söt!

Magen växer sakta men säkert.

Hoppas att bebisen vill ut lite tidigare :).

Denna veckan är det bara jag och Pontus som har semester. Gubben har nu återgått till jobbet. Så det blir vel lite besök på lekplatser och annat denna veckan.

Kram Cissi


Tröttsamt!

Här har jag gått och pinat mig igenom denna fruktansvärda värme! Så åker vi och köper en stor pool igår som vi fyllde upp, bara det att den endast var 10 grader och man kunde inte bada i den. Vad händer då dagen efter, alltså idag?- Jo då regnar det.....
Här bakar vi med trolldeg:

Idag blir en dag med lite pyssel här hemma.

Kram Cissi


MVC

Var på besök hos barnmorskan idag. Vi skrev förlossningsbrev och skrev ut mina papper. Barnmorskan är störtskön. Hon ville inte att jag skulle skriva med någon bedövning då det gick så snabbt förra gången.*asg*. Klart att jag måste ha bedövning, vem tror hon att jag är? Superkvinnan hehehe. Enligt mina papper som skrivs hos barnmorskan har jag endast gått upp 7,1 kg sedan inskrivningen. Men om jag kollar på min våg så säger den närmare 9. Jag känner mig iaf större denna gången än vad jag gjorde med Pontan.

Ny vecka och nya kort:

Skulle börja packa min förlossnings väcka idag men kunde inte hitta den. Jag har nog letat igenom hela huset! PANIK... Denna gången är det inte bara min och bebisens väska. Jag får ju inte glömma Pontus. Fast kommer någon hem till oss och har han så finns ju allt redan här. Men vi vet varken när,var och hur det startar. Lika bra att  vara förberedd.

Vi var även på besök hos Daniel, Malin, Molly och nytillskottet Melissa. Hon är 1 vecka gammal så det var gott att få gosa lite :)

Helt otroligt vad små dom är.

Nu blir det lite häng framför tv:n med ac:n på innan man ska krypa till kojan ;).

Kram Cissi


RSS 2.0