Målar.

igår så påbörjades målningen av bebisrummet. När pontus hade målat i 5 min såg han ut såhär:

Vi var iväg en stund och badade i våran sjö igår med :). Helt tomt trots det fina vädret. Tror folk åker till havet istället på helgerna.

Pontus busar i poolen:



Pontan diggar dead by april!


Kram Cissi

tisdagen

Gårdagen spenderade jag och gubben i ullared. Sonen lämnade vi hos farmor. Roligt nog så köpte jag inget till mig själv. Endast saker till hemmet, kläder till Pontus och lite bebis saker.
När vi lämnade Pontus hos farmor blev han ledsen och skulle följa med. Sen när vi kommer och hämtar han så totalvägrar han att följa med. Så han fick sova över där. Ska och hämta han idag. Jag och gubben fick en helt oväntad kväll för oss själva, så vi åkte ut i skogen och plockade svamp.
Lite guldklimpar hittade vi allt :)

När vi kom hem skulle vi sätta oss och kolla på film. Jag sitter och vränger mig i soffan och vräker ur mig något i stil med: Så här tjock var jag inte med Pontus (lite halv irriterat). Gubben kollar på mig och säger: Men älskling det kommer ju nåt fint ur det. Och sen så försvinner det.
Så det är bara att inse för mig, jag är just nu för tjock.
Här är svullo v.35

Idag ska vi hämta sonen sen får vi se. Ser ju att bli underbart väder iaf :)

Kram Cissi


Semestern

I fredags hade vi Jessica, Mikael och Emilia på besök.
Emilia och Pontus badar.

Så det blev lite grillning.
Lek i gräset


Igår hade jag en riktigt slappar dag. Även denna dagen ser ut att bli grå. Imon ska nog jag och gubben till Ullared en sväng. Sen på torsdag är det norvalla marknar :) Hoppas vädret håller bara!

Kram Cissi


En händelserik dag.

Igår var jag på MVC och fick veta att bebisen nu är fixerad :). På vägen dit stannade jag för jag såg en olycka. En kille välte med gräsklipparen och fick den över sig. Tyvärr omkom han. Så en tyst minut för han....

När jag kom hem tog jag med familjen en sväng i skogen och plockade kantareller.

Pontus älskar att vara i skogen.

hopppppaaaaa.......

Efter skogsturen så sålde jag Pontus barnvagn. Så nu är vi på jakt efter en dubbelvagn. Måste provköra några innan jag bestämmer mig. Och Pontus måste provsitta :)

På kvällen åkte vi iväg och köpte en cykel till Pontus. Han blev överlycklig. Det första han sa imorse var cykel. Så han skulle inte äta eller byta blöjan, utan cykla på en gång.



Jag tror denna dagen kommer bli full av cykling med :)

Kram Cissi


blandat

Pontus i gårkväll:
-Jag har ont i magen
-vad ska mamma göra då?
-Pontus tittar på sin kropp och så säger han: plåster på armen. hehe

Han säger så roliga saker nu.

Jag tog på mig en kjol igår. Då tittar Pontus på mig och säger: vilka fina kläder mamma.
Kärlek

Badkillen

Var är Pontus?


Vi får se vad denna dagen har att ge. Jag funderar på att åka till hisingen och kollar barnvagnar. Måste ju provköra innan man väljer :)

Kram Cissi


Skara sommarland.

Då var vi hemma igen efter en helg i skara. Vi hade tur med vädret iår :).
Här kollar vi på lite fiskar.

Kör lite bil.

Glass är gott!

bad med grodan

Åker karusell med pappa

Här har vi Pontus och Molly med deras pappaor som hoppar studsmatta.

Dax för att åka lite tåg.


Kram Cissi

Närmar sig semester

Igår var Pontus hemma hos sin farmor hela dagen. När han och gubben kom hem hade han fått nya kläder. Hon hade även satt in en sandlåda på tomten. Snacka om att dom skämmer bort han :).

Idag kommer husvagnen hem till oss. Så det blir till att packa den och att åka och handla så man har lite frukost och annat med sig. Ska bli skönt med semester :)

Hade fin besök idag på kontoret. Det var inte igår :)


Kram Cissi

Livet i lyx.

I 2 dagar har jag fått prova på att liva livet i lyx. Jag har kommit hem från jobbet med en middag på bordet, huset är städat, tvätten är ren och sängen är bäddad, och så har jag självklart fått massage... Underbart! Han kan om han bara vill gubben ;). Idag ska dock grabbarna hem till farmor så jag tror inte att det blir någon mat på bordet idag.
Här tjejer har ni eran riddare ;)

Men även en riddare blir trött..


Gött med bara 2,5 dag kvar på jobbet. Sen äntligen blir det semester.......
På fredag rullar vi iväg med husvagnen till skara. Hoppas vädret blir fint bara.

Kram Cissi

Pontus nya garderob

Nu har vi äntligen fått iordning på Pontus garderob. När gubben satte ihop den hämtade pontus sin verktygslåda och ville hjälpa till.

Pontus satt länge och inspekterade när allt var klart. Sen hjäpte han till med att sortera alla leksaker och slänga det han inte leker med.

Här är på IKEA då han stolt visar upp sin nya bokhyll/garderob.

Här har vi Svullo!!! v.33. Gött bara 7 veckor kvar.

Var sådär kul att gå upp imorse och familjen låg och sov. Har dock bara 4 dagar kvar :).

Kram Cissi


Cissi och Cilla har kul på jobbet

Jag har en del frågor...

Jag tänker sälja min dotter som slav (Andra Moseboken 21:7). Vad kan vara ett skäligt pris?

I Tredje Moseboken 21:20 står det klart och tydligt att jag får äga både manliga och kvinnliga slavar från ett grannland. En vän till mig hävdar att detta gäller bara människor utanför EU. Kan han ha rätt?

Min granne som jobbar på Kvantum insisterar på att även jobba på söndagar. Enligt Andra Moseboken 35:2 så måste han dräpas. Är jag moraliskt ansvarig för att göra detta själv?

Jag besöker inte kyrkan då jag lider av stor närsynthet och enligt Tredje Moseboken 21:20 får jag inte närma mig Guds altare om jag ser dåligt. Min son konfirmerar sig nu och det vore kul att se hur han uppför sig i kyrkan. Är det okej om jag sitter i vapenhuset?

Kan mina barn börja att träna fotboll i IFK Värnamo då Tredje Moseboken 11:7-8 säger att de inte får röra resterna efter en död gris. Eller måste de fortsätta spela här hemma med en plastboll?

En bonde här ute i Tånnö envisas med att odla olika grödor på samma jord och syndar därmed mot Tredje Moseboken 19:19. Han har även den fula ovanan att svära mycket. Nu är hans fru inte mycket bättre, då hon envisas med att gå klädd i kläder som är gjorda av mer än ett tygmaterial (vanligen bomull och polyester). Är det nu nödvändigt att samla hela Tånnöbyn för att stena dem? (Tredje Moseboken 24:10-16). Kan vi inte bara bränna dem på bål som vi brukar göra med människor som ligger med sina släktingar (Tredje Moseboken 20:14)?

Jag vet att ni präster har gått på djupet i dessa frågor, så jag ser fram mot tydliga och raka svar. Guds ord är evigt och oföränderligt.

Kram Cecilia

Apelviken

I fredas åkte jag och familjen till apelviken. Vi stannade över natten hos mor och far i deras husvagn. Gubben låg under ett duntäcke och jag låg i pygamasen och svettades ihjäl! Dessa hormoner säger jag bara!!!
Skönt att det inte är så långt kvar. På lördagen var vi ute och gick i Varberg och fikade på kärleks Cafet.




När vi kom tillbaka gick vi till poolområdet och badade. Pontus älskar det. När han vaknade i lördags morse och insåg att vi sovit över i husvagnen blev han överlycklig.


Vi kom hem vid 17 tiden och hela familjen la sig framför tv:n helt slut. Men det visade sig att gubben var dålig. Så det blev Ipren och så somnade han. Så han har sovit sen 19.00.


Idag skulle gubben iväg och hjälpa någon med något? Pontus ligger fortfarande i sängen och vill inte äta? Kanske håller han också på att bli dålig? Eller så är han bara väldigt trött än efter campingen :).

Kram Cissi


RSS 2.0