Snart helg.

Japp, då är det snart helg *L*. Larzs Kristerz och Scotts väntar. Vi har lyckats dra ihop ett gäng :).
Idag har det varit en relativt lugn dag. Skönt med fredag imon iaf.
Här har vi järngänget. Redo för att möta fara hahaha.


Nu kommer snart gubben hem så vi får se vad vi ska hitta på. Pontus sover nu.

Ser ni fortfarande inte hela min text? Jag har nämligen ändrat så man ska se allt. Skriv gärna en kommentar om det.

Kram Cissi


En usel dag!!!

här hade jag höga förväntningar med blev hemskickad. Ni som är närastående vet vad det handlar om. Hela min dag blev förstörd iaf. Men Vad gör min älskade gubbe då *L*.
Han ställer sig och lagar en underbar middag. Från en usel dag slutade den med ett lyckligt slut *L*.
Han grillade oxfilé med potatis i klyftor och hemmagjord rödvinsås. Ååå så gott det var.

Kristian visar sin lilla rumpa lite sött hahaha.
Reklamen har visats ett antal gånger nu på tv. Börjar vänja mig. Det värsta är nog att man inte vet vad dom har tagit med i programet.


Nu ska jag och Pontus lägga oss i sängen och kolla tv. Efterlyst ikväll!

Kram Cissi

Såg mig själv på tv?

För första gången i mitt liv såg jag mig själv på tv. Yes jag är med i reklamen. Hur ska detta sluta? Skit nervös.
Blev lite fel igår. Jag trodde det var tisdag, men det var ju bara måndag. Vilket betyder att jag idag får se på desperate housewifes.

Kram Cissi


Wipeout.

Här har vi lag-bilden.

Bilden ligger nu inne på kanal 5 hemsida.
http://kanal5.se/web/guest/wipeout/nyheter/-/artikel/av/DuW4/1097/3419070/1.7
Nu väntar jag på att få se reklamen.

Igår var jag på kalas hos min far. Vi fick en jätte god marängtårta *mums*. När vi kom hem senare gick hela familjen ut i trädgården för att pyssla. Jag krattade bort löv. Vlket skit jobb. Ska jag aldrig mer göra. Nu blir det att inskaffa en lövblås!!!

Nu är det dax för det efterlängtade Håkans bar och desperate housewife.

Kram Cissi


Wipeout

Ikväll är det dax förmina kära argentinska vänner att inta prodiet! Ska bli skitkul att se dom. Man har ju bara hört men nu får man ser det live ;)

Nu får man se om man hamnar på reklamen denna veckan. Hahaha. Shit vad det ska bli kul.

Igår var en lugn hemma kväll. Vi var bara iväg och storhandlade, det behövdes. Jag avskyr när det börjar bli tomt i kyl och frys. Idag ska vi hem till mor och far och ha lite kalas för pappa. Gött, blir det lite tårta.

Nu ska jag klä på sonen en finskorta.

Kram Cissi


Fullt ös!!!

Nästa helg blir det fullt ös. På fredag är det valborg och på lördag startar mitt efterlängtade loge igång igen. Det blir Larz Kristerz och Scotts och på söndag är det Wipeout. Gud vad jag längtar tills nästa helg!
Jag kommer nog inte att vara en människa på måndagen. Tur att man har förberätt chefen.


Idag ska gubben köpa med sig lite god mat. Hoppas att det kommer lite sommarväder nu i helgen så man kan vara ute och sola sig lite :). Får se om vi gör några spontana besök hos någon.

Kram Cissi

Full rulle.

Jaha nu hinner man knappt på jobbet. Det slits och dras ien överallt. Hoppas det lugnar sig snart.
Pontus springer in på dagis nu mera. Inget gnäll här inte! När jag hämtar han så vill han inte åka hem utan jag ska följa med han in och leka :). Skönt när det funkar så bra. Dagispersonalen har skött sig fint. Dom har varit i tid nu i 1 vecka. Hoppas det håller i sig bara.

Imon är det fredag och det behövs. Ska bli skönt att få sovmorgon. Blev inte så mycket av det förra helgen när gubben var borta. Vi brukar köra varannan morgon så man får 1 dag i veckan iaf. I helgen blir det lugna puckar. Inget stort inplanerat än så länge.

Jag kollade på Uppdrag granskning via nätet. Handlade om mölndals kommun. Att Mölndals bostäder inte skäms!!!
Gå gärna in och kolla på hur det fungerar. Vad dom gör med VÅRA skattepengar!!!!
http://svtplay.se/v/1972495/uppdrag_granskning/del_13_av_20
Skäms på er!!!

Nej nu ska jag och Pontus gå och lägga oss.
Kram Cissi

Utvecklings samtal

Ja då har vu fått tid för Pontus första utvecklings samtal. Måndagen den 3 maj. Ska bli kul och se om han sköter sig. Har sett reklamen nu för wipeout då dom som jag träffade nere i Argentina är med. Haha ska bli så himmla kul att se.
 
Var inne på en tjej sida på facebook och fick se följande:
sätt de gamla i fängelse och de kriminella på äldreboenden! Så får de gamla möjlighet till bad, hobbies och utevistelse. Ingen kan stjäla från dem, och de får pengar i stället för att betala. De kriminella kan få kall mat, inga pengar, vara helt ensamma, få lyset släkt klockan 20:00 och bada 1 gång i veckan (max)!

Hon har helt rätt!

Idag blir det att kolla efterlyst! Standard på onsdagar. Igår var det Desperate housewife. Man kan nog aldrig töttna på dom serierna.

Kram Cissi

Kärlek.

Ja det var riktigt mysigt nu när gubben kom hem. Vi åt gott och myste hela kvällen.
Imon är Pontus dagis stängt men jag har fått en barnvakt :). Får lite sovmorgon imon iaf.
Pontans sjutdörrar till garderoben är nu uppe. Ser riktigt fint ut nu. Såg så tråkigt ut när man såg rakt in i garderoben. Börjar bli lite ordning och reda här hemma.
Jag var aldrig ute i helgen vilket, gör mig bara mer party sugen. Mina fötter skriker efter att få dansa. Funderar på att dra med min bror nästa gång det blir dans på logen. Han är som mig (älskar att bugga).
Molly som pussar Pontus.

Pontus som städar.

Pontus och Molly leker

Ps: Gör dig fin för din man!

Kram Cissi


Älsklingen.

Idag kommer min kära gubbe hem *L*. Imorse vaknade Pontus vid 7 så jag gjorde välling, satte på  barnprogram och la oss i sängen. jag somnade igen och hade helt glömt av att telefonen låg på sängen. Pratade med Andreas vid 10 tiden då sa ha att han pratade med Pontus imorse:). När jag somnade hade Pontus tagit min telefon och ringt till pappa, haha. Han är för söt. Nu ligger han och sover middag.

Jag hade jätte problem att sova igår, svettades som en gris. Jag gick och la mig vi 22 tiden ungifär och vaknade vi 1 tiden. Då skulle jag gå upp för att dricka vatten. Jag öppnade sovrums dörren och ser att det lyser i hallen? Jag är helt bombsäker på att jag släkte hela huset, jag var tilloch med ute i garaget för att se att allt var släkt. Och det roliga är att jag inte varit på övervåningen på säkert 1 vecka. vem har då tändt lyset? Efter det vaknade jag varje timma. Sen gjorde det inte saken bättre av att det blåste storm ute. Nu är frågan: Vem är det som bor i mitt hus?

Jag har bytt lakan och plockat undan lite här hemma. Man vet ju själv när man rest bort att man vill komma hem till ett fint hus. Ska även göra en god middag :)

Kram Cissi

ute kväll.

Här har jag gått och längtat efter att få komma ut och dansa lite, vad händer då? Jo här vaknar jag med skit ont i halsen och känner mig febrig. Fryser och svettas! Jag blir så trött. Ingen utekväll för mig inte. Jag får slänga mig i badet ikväll när Pontan somnat, med ett glas sprit. ´
Just nu eldar jag för fullt och pontan har somnat. Det blåser ju storm ute? Vad är detta? Vi som har haft sommar väder hela veckan. Hoppas att utemöblerna inte blåser sönder bara.

Jag har nu i två nätter sovit själv i sängen och jag måste säga det att det är faktist skönt med sängen för sig själv. Men jag saknar han endå. Imon kommer han hem så då blir det familjemys :) Fuderar på att laga nåt gott, kanske grilla? Vi får se hur jag mår imorgon.

Kram Cissi

ryktet går

Jag har märkt att det pratas en del om mig runtom i mölndal. Folk vet vem man är fast man inte träffat dom. Ryktet går att jag ska vara med i wipeout och det har spridit sig som en raket. Fort och högt. Jag har tilloch med fått kommentaren: har du gjort så med håret för att du måste se ut som kändisarna? hahaha nej jag gjorde det för att annars fick jag klippa av allt.Folk har fått lte fel uppfattning av detta. Det finns nog inte en enda en som blivit känd på detta program, man får nog bara stämpen korkad? Nog om mig.
Pontus har somnat i sängen och jag sitter ensam på en fredagkväll. Det blir att sitta hemma idag. Gubben har tydligen trillat ett par gånger i fjällen, beror nog mycket på ölen som slinker ner imellanåt haha.
Pontan hade haft sandkrig idag igen pådagis. Hela håret och örona var fulla. Busunge.
Tyvärr kan jag inte sätta in kort då gubben har med sig kameran till fjällen :(

Vi hade en fnitter dag idag på jobbet, eller ja på eftermiddan. Det har varit en lång vecka så vi satt och pratade strunt och skratta åt precis allt. Tårarna kom t.o.m. Man får sånna dagar ibland då man är så trött och minsta lilla är roligt.


kort och gott det har varit en bra dag.

Kram Cissi

Denna dagen.

Jaha då var denna dagen över. Gubben är borta Pontan har däckat på sängen och jag är rastlös!
Får se vad jag ska hitta på, slängt in en maskintvätt iaf.
Ska nog ringa till Malin och Planera inför helgen. Vi är ju båda gräsänklingar och barnfria.
Mamma var här på en liten fika. Trevligt.
Torsdag så vi får se vad tv har att erbjuda.

Fredag imon och jag vet inte vad jag och sonen ska hitta på. Man vill ju inte sitta hemma ensam :(

Kram Cissi

Jaha vad hände?

1 dusch och lockarna är borta, tack gode gud för locktång! Det är spikrakt nu.  Jag trodde det skulle hålla längre, men så kan det gå. Idag har det varit underbart väder ute. Tillbringade lunchen ute. Var på besök på en skola idag. En klass hade träslöjd och killarna stog och kollade ut genom fönstret och knakcade på rutan och vinkade. Det måste nog vara den nya frillan. Har fått  många blickar på mig. (snälla). 
Idag blir det mys med familje då gubben sticker imon.  Blir några dagar ifrån varandra.

Får inte glömma kolla efterlyst idag, jag missade helt desperate housewifes igår. Jag kom på det den sista kvarten och då hängde jag inte alls med i vad som hänt. Kolla reprisen i helgen.

Kram Cissi

Det nya håret.

Igår åkte löshåret på. Nu ser jag ut som en riktig prinssesa, saknas endast ett slott och tiaran;).
Här kommer lite bilder.
Innan


efter



Jag blev grymt nöjd. Har bara fått en massa fina kommentarer idag på jobbet:)
Tack Mathilda.
På torsdag blir jag gräsänka över helgen. Gubben åker till fjällen med jobbet. Så jag har planerat in en ute kväll med tjejerna.
Nu skiner solen för fullt så jag ska springa ut till min familj.

Kram Cissi


Håret.

Det blev att Mathilda klippte och färgade det. Imon åker löshåret på. Långt och krusigt. *L*. Ska bli så himmla kul och se hur resultatet blir.  Idag så var även Daniel, Malin och Molly uppe och byte till sommardäck på deras bil. Niklas hade Pontus medan jag och mathilda fixade håret. Imon blir det jobb och sätta i löshår. *längtar*.
Gubben byte däck på min pärla och nu står han och tvättar den. Skönt att jag slapp.

Ut och sola en stund kanske?

Kram Cissi

Casinot.

Igår var och gubben ute på casinot. Det blev tyvärr inga miljoner :( men det var riktigt trevlig.
Mathilda ch Niklas satt barnvakt. Jag bara avskyr dom som står ich lurpassar på en bakom. står dom och ser om du vinner något och gör du inte det och går där ifrån så är dom snabba med att sätta sig.

På torsdag åker gubben till fjällen med jobbet så jag och Pontus får en långhelg tillsammans. Så på lördag ska mor min vara barnvakt och jag och tjejerna ska ut på stan och göra den osäker.
Ska köpa mig ett par nya skor och någon fin klänning. Ska även försöka boka in en tid med syrran så hon får klippa av mig håret och färga det. En total makeover.

Idag så är Mathilda ch Niklas här då dom sov över så det blir lite grillning senare med en kall öl!

Kram Cissi


första hummlan.

Idag såg jag den första hummlan ute på trädgården. Sommaren är här *L*.
Pontan somnade igen vid 18 tiden. Helt slut var han. Dom hade inte varit ute och lekt idag på dagis på dom hade inskolningar som krockade, men dom hade haft kul endå. Dom hade lekt med gul playdo. påskfärgen. hehe.
Vi har fått en säng till Pontus. Den är vitlackerad så vi ska måla den blå. En växa säng.Inte aktuell just nu med tiden går fort och snart behöver vi den.
Tack så mycket Cissi (Davids syster).
Nu ska jag kasta mig in i duschen sen blir det kolla efterlyst.


Kram Cissi

Huvudvärk

Jag har suttit och planerat semestrar hela dagen så mina ögon har stirrat blindt på en massa namn och siffror så jag fick sån huvudvärk. Pontan däckade vid 18 tiden. Han var helt slut efter dagis. Jag har fått en blåsa i munnen och då vet man vad som väntar. En rejäl förkylning. Allt är förberätt; Nässprej, panodil och halstabletter.

Idag hade vi besök på nya kontoret av 6 st polisgubbar. Någon som var i lokalerna brevid och sodde koppartråd. Dom fångade han som tur va.

Blev lite lätt irriterad på dagispersonalen igen! Jag ska lämna Pontus 06.30 och klockan 06.50 kommer dagisfröken. Ber inte ens om ursäkt för att hon är sen utan öppnar dörren gåt in till telefonen som ringer och sätter sig och börjar skriva. Jag lägger in en lite pik att nu måste jag gå för nu är jag sen. Inte ett ord säger hon!!!!
Tröttsamt.

Nu är det tid för familjemys och desperate housewifes.

Kram Cissi


Slut på påskfirandet.

Igår var vi hemma hos Andreas mormor på påskmiddag. Nu är allt påskfirandet färdigt. Värre än på jul hehe.
Här är hemma hos Andreas mormor.

Idag kommer Malin och Molly på besök. Vi har inte träffats på flera veckor så det ska bli jätte kul.

Kram Cissi


Påsk

Igår var det full rulle här hemma. Det var jätte trevligt. Så här kommer lite bilder.

Tur att en jobbar iaf. hahaha

Syrran och jag tar en tango!


Pontus kör bil med sin morbror.

Rasmus (Ponus kusin) kör bil.

Angelina (Pontus kusin)

Pontus.

Idag ska vi hem till Andreas mormor och fira lite påsk.

Kram Cissi


Glad Påsk alla gubbor och gummor där ute:)

Idag är det påsk och vi väntar förbryllat på påskharen haha.
Skinkan är klar, äggen är kokta, och potatisen ska skalas. Snart är jag redo för gästerna.
Ska sminka min lilla son med, men för tillfället ligger han och sover.
Här är jag redo för att baka hahaha.
       

Jag har fått en förfrågan om mina recept. Så nu ska jag göra en ny kategori på bloggen som kommer heta recept.

Nu ska jag fortsätta här hemma och bilder från påsk kommer antagligen imon.

Kram Cissi

chokladpaj med mandel


Ingredienser:

Pajdeg:

  • 3 dl vetemjöl
  • ½ tsk bakpulver
  • 1 msk strösocker
  • 100 g smör eller margarin
  • 1 ägg

Fyllning:

  • 200 g mandelmassa
  • 50 g smör eller margarin
  • 2 ägg
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 msk kakao
  • ½ tsk bakpulver

Garnering:

  • 100 g mörk blockchoklad

Gör så här:

Pajdegen: Rör ihop mjöl, bakpulver, socker och matfett, gärna med elvisp. Tillsätt ägget och rör ihop till en jämn deg. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter.

 Fyllning: Rör ihop mandelmassa och smör, gärna med elvisp. Tillsätt äggen, ett i taget. Rör i vetemjöl, kakao och bakpulver. Rör ihop eller kör med elvisp till en jämn smet. Häll fyllningen i pajskalet.

 Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader, i ca 30 minuter. Låt den kallna.

 Garnering: Smält chokladen, i micron går det snabbt. Bred ut chokladen över pajen.

 Servera med vispad grädde.

Lycka till.
Kram Cissi


Påsk städning.

Idag har jag och Pontus påskstädat. Man får ju ha det fint när det kommer gäster.
Pontus som städar

Efter att vi hade städat gick vi ut en sväng och letade påskris.
Så här blev resultatet.

Jag var och handlade i onsdags kväll och letade efter fjädrar. Natuligtvis fanns den inga röda och gula kvar.
Men detta blev ju bättre än inget :).
Några påskägg har vi inte målat. Jag har ingen sån färg hemma. Bara en massa dåliga kritor.
Nu ska jag skicka in helgskinkan i ugnen sen blir det att laga lite middag.

Kram Cissi

Kolla in goingen :)

Här var Pontus på bus/mys humör.



För tillfället har jag en chokladpaj med mandel i ugnen. Bakar inför Påsk. Jag ska nog även göra en blåbärspal ifall chokladpajen inte blir bra.
Jag gjorde en blåbärspaj förra helgen som blev succé här hemma. Detta är innan den flög i ugnen.

Efteråt när den var klar.

Den med lite ekströms vanljsås *Mums*

Jag var ute på jakt efter påskris igår. Det dumma är bara att jag inte når upp i träden. Jag har tre stycken som står på tomten. Så jag sa till gubben att klättra upp och klippa av några grenar till mig, men han föreslog glatt att han kunde såga ner hela trädet istället.
Jag får göra ett nytt försök idag.
Igår åkte jag ute och påsk handlade när Andreas kommit hem från jobbet. När jag kom hem igen var min bror,mor och far på besök. Hon skulle hämta köttfärsen och revbenen hon hade lagt i min frys. Hon ska göra hemmagjorda köttbullar. Slapp jag det ;)

Nu måste jag plocka ur diskmaskinen!

Alla inlägg som är anonyma kommer automatiskt tas bort. Dom kommer alltså inte synas i bloggen och jag kommer inte läsa dom.

Kram Cissi


RSS 2.0