Onsdag.

Hejsan.
Denna vecka blir kort för er som jobbar :).
Igår beställde jag en klänning från Halens, Jag ville även ha en tunika men den var slut för tillfället :(.
Jag lyckades inte hitta någon bikini. Det är skit jobbigt med stora bröst! Finns inget snyggt som passar.

Idag ska jag och Malin ut och gå, det behövs värkligen. Jag har inte varit ute på 1 veckor nu tror jag *pinsamt*, eller ja, ute har jag varit men inte och gått.
Jag funderar även på att åka och sola idag så man blir lite fin inför lördagen.

Ha det kanon/ kram Cissi


yes.

Det börjar närma sig lördag och biljetterna är hämtade! Åååå vad roligt det ska bli.
Pontan har varit lite grinig den senaste tiden? Han är förkyld så det kan ju bero på det men den borde ju försvinna snart?

Dagen efter.

Igår var det kanon kul.  tjejerna vann givetvis på kubben :).
Jag fick änna sova ut idag. Pontan sov till 7 ist för 6 *L*.
Idag är den så kallade dagen efter, men det finns inga sådana dagar för småbarns föräldrar! Vi kan inte ligga en hel dag i sängen då man ska upp och göra mat till den lille, och sysselsätta han. Så därför drack jag endast 1 glas vin igår och tog det lungt. Jag ska ju ut nästa helg och då blir det nog ett par till.
Man får helt enkelt turas om.

Nu ska jag och väcka min familj.
Kram/Cissi

Härliga sommardag.

Sitter just nu och väntar på vännerna som ska komma. Det blir lite grillat med vin till det *L*.
Och så ska vi spela lite kubb och åka dyrt bike. Kommer bli grymt kul.
Vad är detta för gott väder? Det är ju helt underbart!!!!

Kram/cissi

Shopping.

Morgon.
Jag måste bara visa, jag var och shoppade igår med lilleman och hittade en underbar keps. Han blev så söt att jag inte kunde sluta skratta.



Det har kommit massor av fina sommarkläder. Vi fick shoppat massor.
Idag ska vi ut med Sanna och hennes dotter på promenad i Mossen. *Jippi*
Har inte varit där på flera år så vi får se om vi hittar. För er som inte vet ligger detta stället i lindome, man promenerar krig en stor damm kan man nog säga? För det är ingen sjö. Jätte myssigt, man kan grilla där med. 

Jag köpte ett kubb igår så jag blev tvungen att klippa gräsmattan.Kommer gäster imon så vi ska ha lite utomhusaktiviteter. Vi ska spraya ut linjerna på spelplanen så inget fusk tillkommer! Hahaha.  
Ha en underbar Fredag.
Kram

God morgon.

Idag ska jag och lilleman och shoppa lite nya kläder till han. Han växer ju så fruktansvärt fort.
Ska även leta efter ett kubb spel och en present till gubben min, han blir redan 25 år. Var har alla dessa år tagit vägen?
Men vad köper man till en som blir 25 och inte önskar sig något? Jag har tjötat på han i flera dar???
Vi får se vad jag hittar.

Jag var precis inne på Lasse Stefanz hemsida och såg att  NYA DVD:n 1:a på försäljningslistan!!
Ja dom är helt enkelt bäst!
Den 7 August kommer dom till Lygnevi? Åhh nej, Jag tror jag är i danmark då???

Kram så länge.


Blomman.

Jag var precis ute i mitt växthus och fick sen en underbart fin bilomma som kommit över natten, jag blev bara tvungen att ta kort på den. Det är ganska behagligt väder ute. Jag trodde det skulle vara kallare men det kan nog bli varmt i veckan om vi har tur *L*.

Här kommer kortet.

Onsdag.

God morgon alla solstrålar där ute. Fast det ser ganska molnit ut.
Ser ut att bli en lugn dag idag. Jag har faktist inte planerat någontig, kanske Pontan kan bli lite bättre med förkylningen.
Det börjar närma sig den stora dagen, bara 1 1/5  vecka  kvar *jippi*.

Tisdag.

God morgon.

Vi har börjat denna mulna dag på BVC. Pontan fick två sprutor på låren. Stakarn han blev så ledsen.

Vi var på dopet i lördags. Gud så fin hon var lilla Molly. Men jag tycker det var lite opassande när prästen började prata om att polisen tagit en pedofil härva och att vi måste vara rädda om våra barn. Skydda dom från sånt osv? tycker inte det passade in på ett dop? Men men..

Pontan väger redan 8380 gram och är 66 cm lång. liten och knubbig. Men vad ska jag göra. Han får 5 mål om dagen och sover hela nätterna, det går vel ner sig när han börjar krypa.

Jag på dopet.



Pontus på dopet.

Lördag.

Då var det dax för dop. Vi har inte sovit mycket inatt då förkylningen inte vill släppa. Jag kommer senare under dagen att sätta in bilder från dopet, därför kommer inget nu.

Jag tror rädisorna har börjat ploppa upp i växthuset. Jag kanske inte har övervattnat det då :).

Vi hörs av senare/
Sjuklingen

Nej försvinn!

Dumma förkylning som har kommit. Igår skrev jag fel, börjar bli lite snurrrig. Jag trodde det var fredag igår men ack så fel. Förkylningen har blivit värre och imon är dopet. Jag som sett fram över detta, antagligen får vi bara komma till kyrkan och inte vara i kontakt med dopbarnet och dess föräldrar då de precis kommit hem från sjukhuset och den lilla hade RS-viruset. Hoppas inte Pontan får det.

Igår blev en lungn hemmadag för att vila upp oss men det verkade inte hjälpa något. Pontan hostade mer i natt än i förrgår natt.  Vi får stanna hemma idag med.



Idag får jag inte glömma beställa  biljetter till Scoots och Larz Kristerz. Det kommer bli grymt kul!

Ha det underbart/ Kram från sjuklingarna.

Jag måste bara visa.

Den 30 oktober flyttade jag och min (familj) "Pontan låg i magen" till ett större hus. På tomten har jag nu ett jätte stort växthus. Jag har aldrig planterat förut men har satt lite dill,rädisor,morötter,tomater,gurka,rödlök och potatis.
Jag är dock rädd att jag har övervattnat allt *ops*. Men i morse kom jag upp. Från att inte vara någonting till detta underbara resutat på gurkorna. Jag planterade dom inne föra att sedan flytta över dom till växthuset, jag tror det har varit lite för kallt ute än.  



Jag väntar forfarande på att allt det andra ska börja växa. Det är lite spännande då man aldrig gjort det förut.
Men men vi får se.


En jobbig natt.

Hela natten har Pontan vaknat tilloch hostat,så jag har fått gå upp och stoppa in nappen så han kan somna om. Så fort man tror att det är över så kommer en ny förkylning. Vi ska på dop imorgon med? Jag får ringa kolla så vi får komma fasten snoret rinner. Vi kan hålla oss på avstånd, vill inte missa detta.

Men idag får vi nog hålla oss  inne och mysa så vi blir lite piggare.

Jag försöker banta ner minna mamma kilon, går vel inte så bra då jag springer och nallar på allt jag ser i skåpen :(. Nej det får jag bättra mig på.

här kommer en bild på Pontan när han åt första gången.


´Som ni  ser är det potatismos med majs haha *L*


Massor av kramar från oss sjuklingar :(


Nej inte nu igen!

I gårkväll kom förkylningen på både mig och Pontan igen? Hosta, näsan rinner och ont i halsen, vad är nu detta. Idag skulle barnvagnsmaffian ut och gå men det får jag ju ställa in idag igen *pinsamt* blev inget förra veckan häller.
Idag så får jag helt enkelt kämpa vidare med min blogg och försöka få  den lite flashiare, men det tar ju sån tid när man inte riktigt vet hur man gör, men men jag kommer vel på det snart *L*.

För 2 veckor sen fick sonen börja med riktig mat. Herre gud han börjar bli stor. Tyckte inte det var länge sen man låg på förlossningen! Snart 5 månader. Och den 13 april kom has första långa riktiga skratt. Jag blev så glad, nu börjar allt det roliga.



Ha en underbar dag // Cissi

Vad gör jag för fel?

Jag känner mig förvirrad? försöker fixa domän  utan något resultat? Finns det någon duktig där ute som han hjälpa mig? *L*  Jag har försökt flera gånger.

RSS 2.0