De första stegen.

Igår tog Pontus sina första steg. *L*. Hela 9 stycken steg hemma hos sin moster. Han kan nu ställa sig upp utan att ta hjälp av något.
Idag ska jag försöka klippa han, vi får se hur det går.
Nyårsafton imon och vi ska ha gäster, måste städa och byta lakan idag.
Jag och gubben såg på baksmällan igår, jäklar vad vi skratta. Den kan jag starkt rekomendera.

Ska lägga Pontan nu.
Kram Cissi

Ett tag sen

Ja nu var det ett tag sen jag skrev här. Har haft fullt upp med jobb och annat.
Igår var vi hos Daniel och malin. Andreas skulle hjälpa Daniel med nåt.
Barnen om leker i snön.

Här har vi Pontus som myser i sin säng.

Idag skulle vi firat jul med Andreas farmor och Tant Lena. Men det blev inställt. Tror det berodde på vädret. Så långt att åka. Men det blri skönt med en ledig dag med familjen. Pontan har fått så mycket leksaker så vi har saker överallt.

Kram Cissi


Ullared

Imon åker jag till ullared när dom öppnar för att shoppa loss julklappar. Min snälla syster ska ha Pontus.
Det gick bra med däckbytet. Vi åkte och handlade lite efteråt och stötte på Ann och Lenart. Andreas moster med man. Man vet aldrig vem man träffar när man åker och handlar, tycker alltid det är någon.

Mathilda här är låten som du undrade vad den hette. Hittade den.

Kram Cissi


Uppe med tuppen.

Igår kom jag hem vid 23.30 så det var bara att gå och lägga sig. Men jag fick gå upp lika  tidigt endå. Jag ska och byta däcken på klimpen (bilen). Sen ska jag och Pontus och handla lite, sen vid 17 tiden är det dax för jobb igen.

Igår jobbade jag med en dam jag inte träffat innan. Hon var skit rolig. Väldigt pratsam precis som jag. Och det var full rulle hela tiden.

Två dagar kvar till julafton och det ser ut som att snön för första gången på väldigt länge är här för att stanna!!!!
Jag måste köpa en pulka till Pontus.

Jag har kollat in den del deltager som ska vara med i wipeout. Tror det blir en tuff match för mig. Alla är vältränade och så kommer jag. Men jag tror det handla mycket om teknik. Eller dom kanske har gjort om banan. Kanske blir ännu svårare för mig då? Hoppas på turen helt enkelt. Jag kommer iaf ge allt. En person som ska vara med vet jag vem det är. Men hon kommer två dagar innan jag åker hem så vi hinner nog inte ses nåt.

Ska väcka min son nu.
Kram Cissi

Måndag.

Idag ska jag och jobba. Börjar kl 17.00-23.00.
snöar för fullt ute. Imon ska jag och pontan till verkstan med bilen och sätta på nya vinterdäck. Dom som jag har nu är så välanvända. Igår var mamma och pappa på besök och gav Pontus hans julklappar som han blev jätteglad över.

Dom åker upp till gävle vid jul.

Dansbandskampen.
Jag förstår inte hur Playtons  kunnde vinna. Date var bäst iår tycker jag.

Så på Anna Ankas jul igår. Hon vet precis vad hon ska säga för att folk ska prata om henne. Känns så uppgjort. Ju mer skit hon säger desto mer pratar folk och ju mer kändare blir hon.

Nu ska jag göra mig iordning.

Kram Cissi

Deltaga i wipeout.

Jag kan säga att jag inte riktigt än fattat det själv. Ska bli skit roligt. Man är ju väldig nervös.
Jag måste själv ta mig till stockholm för flyget till argentina går där ifrån. Så jag kollade upp vad det kostade att åka tåg fram och tillbaka. Landade på 1000 kr eller nåt. Sen kollade jag flygen 789 kr tur och retur. Det är alltså billigare att flyga? Och ju längre man väntar på att beställa desto billigar blir flyget och desto dyrare blir tåget!

Igår var Mathilda här då våra gubbar var och spelade flipper.  Lea kom också på besök. Vi tog det lungt och käkade lite ungstekt kassler med ris. *mums*. ´Jag tror att Pontus har två nya tänder pågång. Han skiter så mycket och han kan göra det upp till 3 gånger om dan. Sen så vaknar han på nätterna.

Pontus rotar i skåpet.

Här tittar han ut.

Här har vi Mathilda och Pontan som myset.

Idag är det söndag i jag ska jobba hela den kommande veckan. Jul snart med :).
Det har gått alldeles för fort. Nu Ska jag sätta igång med frukost.

Kram Cissi


Wipeout!

Fick ett mail idag från Corinna på pressavdelningen som berättade att det är fritt fram för mig att berätta att jag ska deltaga i wipeout 2010. Jag åker till Argentina i januari för inspelning.

Hittade inte den svenska trailen. Så idag ska jag och vaccinera mig inför resan.
Idag ska jag och min lilla familj ha en mysdag. Gubben ska och flippra imon igen så vi får mysa idag :).
Jag ska antagligen träffa Malin och Molly efter jag har vaccinerat mig. Vi har inte träffats på ett tag nu. Imon kommer Mathilda hit och umgås medans grabbarna åker iväg. får se vad vi ska hitta på :). Funderar på att fråga syrran om man kan låna någon film eller nåt.

Måste bara medela att jag nu har julgardiner i köket:). Det blev jätte mysigt. Även några jullampor har kommit upp.

Nu ska jag och Pontan ta på oss och åka.
Kram Cissi


Onsdag

Igår var jag och Pontus på BVC och tog ett års vaccinet. Så han var ganska gnällig igårkväll. vägrade sova. Han somnade vid 22 tiden av att jag satt och pillade i hans hår. Så vi fick lyfta över han till sängen sen. vi var på besök på mitt jobb med. Jag lämnade in en ledighetsansökan. Ska ut på äventyr i januari.
Idag så har vi tvättat och städat igen. Man drar in så mycket skit såfort det dåliga vädret kommer.
Jag bakade igår. Kladdkaka och hallongråtta, men gubben gillar inte hallon så jag gjorde med jordgubbe ist. Blev lika goda iaf.
Här har kusinerna mys. Alla lika trötta hehe.


Kram Cissi

Måndag morron.

Igår var vi hemma hos Pontus farmor på middag. Det var mysigt. Dom lyckats få deras hem så mysigt nu i julstämmningen. Själv så har jag bara lite tomtar utställt på några ställen. Några julgardiner äger jag inte. Och alla mina ljusstakar har Pontus och gubben faktist lyckats välta så dom har gått sönder. Jag har en julstjärna som fungerar i köket nu. Snart är det tid för att klä granen. Jag fick en julduk av mamma så den ligger på köksbordet. Sen har jag hängt upp pepparkakshjärtan i fönstrerna som vi gjorde hos mamma.

Kollade på dansbandskampen i lördags. Jag tycker dom som var i lördags inte var något vidare. Dom bästa är i final och nu får vi vänta på den. Kollade även på idol i fredgas. Attans att Calle inte vann. Men tvån brukar det gå bättre för.

Man gripen för mordförsök

En 25-årig man knivhöggs av en inbrottstjuv i Lindome i tisdags. I ett våldsamt tumult skadades mannen allvarligt och vårdas nu på Sahlgrenska sjukhuset. I helgen greps en misstänkt gärningsman.
En man i 20-årsåldern är nu gripen och anhållen för mordförsöket i Lindome i tisdags.
- Vi kunde identfiera den misstänkte helgen och då knipsade vi honom, säger Björ Blixter vid polisen i Västra Götaland.
Mannen anhölls senare på lördagskvällen, misstänkt för försök till mord, alternativt dråpförsök. Den anhållne är känd av polisen för våldsbrott sedan tidigare.

Läs mer på:http://www.gt.se/nyheter/1.1812783/man-gripen-for-mordforsok

det är så man blir mörkrädd. Hur ser brotten ut när Pontus är 18år? Det blir bara värre och värre.

Idag så tvättar jag och städar lite lätt. Det har ju snöat inatt så vi får se om vi går ut och leker i snön senare.

Kram Cissi

Pepparkaksbak.

Idag var vi hos mamma och bakade pepparkakor. Pontan åt mest deg.


Sen när vi kom hem tänkte jag köra in julskinkan i ugnen men då går givetvis strömmen.
Vi kunde inte göra nåt och Pontan började bli hungrig. Vi fick åka tillbaka till mamma och låna husvagnen. Dom har ett gasolkök i den. Sen fick vi tacos. Så man kan säga att det blev en heldag hos min mor idag.
Imorgon ska vi och lussa hemma hos pontans farmor.

Kram Cissi

Öppna förskolan.

Idag var jag Pontus,Malin,Molly,Jessica och Emilia på öppna förskolan i kungsbacka. Vi bestämde att vi skule det genom Fecebook och det slutade med att jag stog utanför öppna förskolan i Lindome och Jessica stog utanför i Kungsbacka. haha vi tog bara förgivet att vi skulle till varandras områden. Så jag och Malin åkte ner till Kungsbacka och mötte Jessica där. Dom hade öppet längre. Var mycket trevligt. Vi sjöng och lekte med alla barnen. Det var fullt med barn just denna dagen. Fröknarna som jobbar där sa att det inte brukar vara så många där. Här har vi Molly i bakgrunden och Pontan som ler glatt.

Här är Molly glad och så ser vi lilla Emilia i bakgrunden.


Nu har jag lagt i julskinkan i ugnen så får vänta i 5 timmar eller nåt nu. Imon bär det av till mor och pepparkaksdegen.

Kram Cissi

En dag hos systeryster.

Idag var jag och Pontus hemma hos syrran. Och jag skojar INTE vi fick med oss en hel garderob till Pontan. Så mycket kläder så det blev att ränsa ur allt som var förlitet när vi kom hem. Vi hade inte fått plats annars. Även jag fick mig lite nya kläder. Tack syrran! Han fick även en massa leksaker och en stol med bord till i nalle puh.

Nu börjar verkligen Pontus och Rasmus (kusin) gör bus ihop. Undrar hur det blir när dom är lite större?

Tyvärr fick jag inte med mig kameran.
Imorgon ska jag och Pontus antagligen till öppna förskolan i Lindome. Jag får se om jag får tag på Jessica först. Hon ville nämligen ha med oss.

NYHET.
Jag har börjat läsa en bok. Kors i taket. Lånde två stycken av syrran. Jag kan bara minas en bok jag har läst. Ondskan. Och den läste jag och Andreas ihop när vi var i Turkiet. Eller ja har ju läst fler om man räknar med skolbökerna.

Nu ska jag återgå till boken.
Ha en trevlig kväll

Kram Cissi

Här kommer lite musik.

Julskön musik med The Beatles.



Igår lagade jag lite god lasange och tittade på Wallander med gubben.
Idag ska jag och Pontus åka och hälsa på hans moster och kusiner. Ta en liten fika. *mysigt*.

Kram Cissi

Onsdag.

Redan den 9 november och inga julklappar inhandlade än. 
Igår hade jag och Pontus en städ och tvätt dag. Det behövdes. Idag blev det därför en slapp dag.
Vi kollar på disney channel och myser i soffan. Eller a jag jag det. Pontan är lika vild som vanligt och leker för fullt. I morse stog han upp vid tv bordet och trillade rakt ner med ansiktet först. Han började blöda lite i munnen men det var ingen fara. Jag väntar fortfarande på det första steget ska komma. Men jag tror inte att det är långt borta nu. Han ställer sig upp hela tiden och gåstolen har vi säkert inte använt på en månad.

Här är lilleman nybadad och gjort iordning sig inför kvällen.


Vi har börjat planera lite inför nyår. Finns en del förslag, men antagligen så ska vi vara hemma hos oss ett par stycken.

Kalle är i finalen på Idol. Vad var det jag sa. Enda sen jag såg han första gången viste jag att han skulle vinna.
på fredag får vi se. Skönt att Tove inte är med i finalen. Jag gillar inte henne riktigt.

I helgen är det dax för det årliga pepparkaks baket hemma hos Pontans mormor. Alla kusinerna ska närvara.

Kram Cissi


Julbord

Ja då var helgen över. Vad har då hänt? Jo i fredags var jag på julbord med mitt jobb. Det var vel inget speciellt. Lite mat med musik. I lördags var vi på julbord med gubbens jobb. Vi hade skit roligt. Var inte hemma förren 4 på morgonen. Vi åt på 18 våningen på gothia towers. Senare drog vi vidar in till Valand där det blev mycket dans.
Här är jag innan vi skulle på julbord på lördagen.



På söndagen vid 11 tiden ringde telefonen. Det var jobbet som ville att jagskulle jobba. Så jag började vid 15.00 och slutade 23.00. Det var fullt upp hela helgen.

Här ser vi Gbben och sonen som har mys i soffan.



Idag blir det lugn puckar efter den fullspeckade helgen.

Kram Cissi


Var ett tag sen.

Ja här har jag inte skrivit på ett tag. Så vad har då hänt?
Igår var jag och Pontan ute och handlade. Åkte förbi Ica maxi och handla lite saker, när vi sedan åkte till kungsmässan för att leta efter en klänning som jag ska ha på julbordet, vad händer???? Pontan blir galen och skriker inne på HM och vägrar sluta. Jag tar av han overallen och mössan ifall han var varm,men så fort jag sätter ner han i vagnen så fortsätter han. Jag byter blöjan (var torr) och sitter med han ett tag. Det hjälper inte han bara forsätter skrika. Tillslut orkade jag inte hålla på längre så jag gick till bilen och åkte hem.  Jag fick åka tillbaka senare på dagen då gubben hade kommit hem och fick ta han. Vilket stolle ryck.

Vi har vaccinerat oss. Jag fick bara lite ont i armen efteråt. Känndes som ett blåmärke. Pontan märkte man ingen skillnad på. Andreas har inte tagit den än. efteråt kom Farmor på besök. Hon ville träffa Pontan.

Idag ska vi iväg och leta klänning igen. Sen ska jag antagligen på julbord med mitt jobb, imon blir det med gubbens jobb.  Full rulle i helgen med andra ord *L*.

Kram Cissi

RSS 2.0